Arkiver

Træt


Hverdagen.

I virkeligheden er min Skat og jeg lige gode om det, hvilket jo på en måde er rigtigt godt, for så kan den ene ikke bebrejde den anden noget, men måske ville det alligevel havde været lidt bedre, hvis det kun var den ene af os, der gjorde det … når vi har været ude at handle ind enten sammen eller hver for sig, så sørger vi altid for, at de varer, der skal i fryseren, kommer det med det sammen og at de varer, der skal i køleskabet, kommer det med det samme, men så er der jo alle de andre varer … de kommer som reglen aldrig længere end til køkkenbordet og hvis de endelige kommer ind i et af køkkenskaberne, bliver det i det skab, hvor der lige var plads.

Det kan jo næsten ikke ende med andet end kaotisk rod og det gør det så sandeligt også. Inden vi får set os om, så står der så meget på køkkenbordet i køkkenets korte side, at der ikke er mere ledig bordplads, men så forsætte vi da bare med at stille tingene fra os på køkkenbordet på den modsatte side altså i køkkenets lange side.

På et eller andet tidspunkt får jeg så mere end nok af dette frygtelige kaotiske rod og så er det, at jeg går i gang, sådant som jeg gjorde det ved 9:00 tiden i formiddags. Derfor startede jeg med at tømme skabet ude i badeværelset, før jeg vaskede det af både indvendigt og udvendigt, hvorefter det blev tørret. Da det var helt tørt, gik jeg i gang med at putte alle de ting, jeg lige havde taget ud af det, samt alle de ting, der stod på køkkenbordet og som egentligt burde stå i skabet i badeværelset, på plads. Det tog lidt over en times tid.

Så gik jeg i gang med de tre overskabe i køkkenet kort side, jeg tog dem en for en og proceduren var den samme med alle tre skabe. Det vil sige, jeg startede med at tømme skabet, derefter blev det vasket af både indvendigt og udvendigt, hvorefter det blev tørret. Jeg fik ryddet op samt sorteret i dets indhold, hvorefter det hele kom på plads igen inklusiv de ting, der bare aldrig var nået længere end til vores køkkenbord. Alt det køkkengrej, vi har stående i alle tre overskabe, blev for øvrigt også lige vasket samt tørret, imens jeg nu var i gang. Det tog næsten tre timers tid.

Jeg puttede en eddike-vand opløsning i vores el-kedel og derefter gik jeg rundt om containeren med dagrenovation, før jeg gik rundt om containeren med pap og da jeg kom tilbage til vores opgang, tømte jeg vores postkasse – der var kun kommet en enkel reklame, før jeg gik op ad trappen.

Jeg smurte samt spiste min frokost, hvorefter jeg lige fik ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost og så tømte jeg skabet under køkkenvasken, hvorefter jeg vaskede det af både indvendigt og udvendigt, før det blev tørret, og så gik jeg i gang med at putte dels alle de ting, jeg lige havde taget ud af det, samt dels alle de ting, der stod på køkkenbordet og som egentligt burde stå i skabet under køkkenvasken, på plads. Det tog lidt over halvanden times tid.

Jeg hældte eddike-vand opløsningen fra vores el-kedel ned i håndvasken i badeværelset, hvorefter jeg kogte et par hold vand i vores el-kedel, de kom også i håndvasken i badeværelset, da håndvasken i badeværelset havde stået i blød med eddike-vand opløsningen i en halv times tid, var den helt fri for kalkaflejringer og dermed var det stort set ingen arbejde at vaske den af.

Så kom min Skat hjem fra arbejdet og imens han spiste sin frokost samt han lige nåede at få en lille halv times tid herhjemme, før han kørte til dobbelt træning, broderede jeg på det igangværende projekt.

Da min Skat var kørt til træning, vandede jeg alle vores alt andet end små plantepusser både ude på altanen samt inde i lejligheden samtidigt med jeg også lige nåede at nippe visne blade samt blomster af dem. Så tømte jeg køkkenbordet i køkkenets kort side, hvorefter det blev vaske af samt tørret, derefter nåede jeg at give vores mikroovn en kærlig omgang med vand og sæbe, før den kom på plads igen. Den samme tur fik resten af de ting, der normalt stå på det korte køkkenbord.

Derefter gav jeg køkkenbordet både på den vestre samt den højre side af komfuret og køkkenbordet på den højre side af køkkenvasken samt foran vinduet den samme omgang, og når nu jeg alligevel var i gang med at gøre lidt rent, blev alle urtepotteskjulerne også lige vasket af, før de med tilhørenede planter kom på plads igen foran vinduet. Derefter tømte jeg svævehylde og gav den samt urtepotteskjulerne, der normalt stå med planter ovenpå den, den samme omgang. Det tog næsten to timers tid.

Så holdt jeg en lille pause, hvori jeg var usund og derfor spiste jeg en af de dejlige chokolademuffins, min Skat nåde at bage i går aftes samtidigt med han tilberedte vores aftensmad, før jeg gik i gang med at stryge den maskinfuld kulørt finvask ( 24 stykker ), jeg nåede at vaske i morges og som har hængt til tørre på vingetørrestativet inde i stuen det meste af dagen, så det kunne komme på plads i diverse skabe samt skuffer.

Så holdt jeg endnu en lille pause, imens jeg nød et stykke chokolade, og derefter tog jeg mig sammen til at gå rundt om containeren med dagrenovation samt rundt om containeren med pap, før jeg gik over til Aldi på Søndre Ring og på vej hjem fra Aldi var jeg lige rundt om Fakta i Østervangs Centret. Da jeg kom hjem, nåede jeg lige at putte alle varerne helt rigtigt på plads, før jeg satte mig foran min computer for at skrive dette indlæg. For lige nu har jeg altså behov for at finde ud af, hvorfor jeg i grunden nu igen er blevet så træt, så det, jeg har allermest lyst til lige nu, er at gå i seng ?