Arkiver

Trætte


Hverdagen.

Jeg indrømmer heller end gerne, at jeg selv synes, det er for dårligt, at min Skat og jeg allerede, når klokken kun lige akkurat har passeret 13:30 lørdag eftermiddag, begge to så er så trætte, at det nok er yderst begrænset, hvor meget mere vi når at løse af diverse praktisk huslige opgaver i vores hjem i dag, men på den anden side så kan vi jo glæde os over alle de opgaver, vi nåede at løse i løbet af morgen samt formiddagen …

Ved 8:00 tiden i morges strøg min Skat og jeg ud af vores hoveddør, først stop var vores garage, hvor min Skat tog køletasken samt hattehylden ud af bilen, imens jeg fik sorteret lidt i de tomme flasker, der fylder godt op i vores garage. De to net med tomme flasker blev lagt på gulvet foran bilens passagersæde og derefter kørte min Skat bilen hen til en af parkeringspladserne foran vores opgang.

Så gik vi i gang med i fællesskab at bære de ting, der skulle ud på Shurgard, ned samt anbringe dem i bilen. Desværre kunne vi ikke havde det hele med på en gang, men det var vi også godt klar over, så det kom ikke lige frem bag på os.

Vi startede med at køre ud til Shurgard, hvor vi lige fik anbragt alt det, vi havde taget med derud, på de helt rigtige pladser, før vi først kørte rundt om Netto på Københavnsvej og derefter rundt om Super Spar i Dommervænget for dels at sælge de tomme flasker og dels for at handle ind, før vi kørte hjem igen.

Da vi kom hjem, puttede vi lige i fællesskab de af vores nyindkøbte varer, der skulle på frost eller køl inklusiv det hakkede oksekød, der skulle pakkes om, på plads i henholdsvis vores fryser samt vores køleskab. Før vi bar resten af de ting, der skulle ud på Shurgard, ned samt anbragte dem i bilen.

Så kørte vi for anden samt sidste gang i dag ud til Shurgard, hvor vi lige fik anbragt alt det, vi havde taget med derud, på de helt rigtige pladser, før vi kørte rundt om Boresko, men desværre havde de ikke lige det, vi var på udkig efter. Så kørte vi til Ro´s Torv, hvor vi lige fik handlet ind hos Føtex, før vi afsluttede dagens indkøbstur med at handle ind hos Aldi på Søndre Ringvej.

Da vi kom hjem, startede vi med i fællesskab at få putte alle de af de nyindkøbte varer inklusiv dem, der skulle pakkes om, der skulle i fryseren eller i køleskabet, på plads. Derefter gav jeg mig til at skylde samt tørre alle former for frugt og grønt, før det blev anbragt i diverse poser og skåle, der blev puttet ind i køleskabet, samt rense og skylde de tre bunkter med porrer.

Bagefter fik jeg lige puttet resten af de nyindkøbte varer på plads, før jeg gik i gang med at vande alle vores alt andet end små plantepusser både ude på altanen samt inde i lejligheden samtidigt med jeg lige fik nippet visne blade og blomster af dem.

Så smurte samt spiste min Skat og jeg noget frokost, og bagefter fik jeg lige ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter vores morgenmad og frokost samt fulgt skraldespanden ned, før jeg satte vaskemaskinen i gang med en kulørt bomuldvask på 60 grader, der indeholde diverse håndklæder, karklude, vaskeklude samt viskestykker.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg sætte mig ind i den ene af vores to sofaer, det er jo umuligt at få en plads i den anden af vores to sofaer, da den er fyldt mere end helt op af diverse små og store plyssede ænder, og derefter vil jeg hygge mig lidt sammen med den ene af mine hæklenåle, imens vi når lidt videre på det igangværende projekt, samtidigt med jeg venter på, vaskemaskinen bliver færdig, så jeg kan komme i gang med at hænge det nyvaskede tøj til tørre på vingetørrestivet ude på altanen. Det gælder jo om at udnytte muligheden for at tørre tøjet ude på altanen lige så længe, det kan lade sig gøre.