Arkiver

Lidt videre


Hverdagen, Håndarbejde.

Det havde været min Skats og min mening, at vi i den anden uge altså i denne uge eller i den tredje uge altså i næste uge af vores tre uger lange sommerferie ville have haft lejet et sommerhus et eller andet sted i Jylland.

Dette sommehus skulle så have været vores faste base altså det sted, hvor vi lige kunne få noget lynhurtigt aftensmad, sove om natten, få noget lynhurtigt morgenmad samt smører et par madpakker og så ellers nå i bad om morgen, før vi atter skulle på farten for at komme ud for at se samt opleve så meget som over hovedet taget muligt i området.

Desværre var der så igen i år lige nogle arbejdsmæssige ting, der lige skulle tage hensyn til og da vi endelige kunne tage hul på vores sommerferie var der ikke flere ledige sommerhuse eller retter jo det var der, men de er alle som et oppe i et prisleje, der er alt for meget for højt efter vores mening. Så derfor blev den plan ikke til noget.

Nu er det altså ikke sådant, vi skal ud at rejse i vores ferier, og havde vi nået det i år, havde det kun været tredje gang i løbet af de ti år, vi har dannet par, og for øvrigt også de tre eneste gang i hele mit liv, jeg har prøvet at rejse væk i en ferie.

Hvis vi var kommet til at holde sommerferie i et lejet sommerhus et eller andet sted i Jylland i år, havde jeg sat mig for, at jeg ville bruge noget af den lange køretur derover på at vinde de 24 nøgler lyseblåt Marioposa, jeg købte i mandags, op, hvilket også var årsagen til, jeg i onsdags kun vandt de 20 nøgle lyseblåt Mariposa, jeg købte før vores sommerferie, op, samtidigt med jeg ville begynde at hækle den ønskede kjole.

Nu bliver det ikke til noget med de planer og derfor har jeg her til morgen hygget mig med at vinde de sidste 24 nøgler lyseblåt Mariposa op og nu, hvor jeg har vundet alle 44 nøgler lyseblåt Mariposa op, kan jeg så glæde mig over, at jeg har været så heldig, så der ikke var så meget som bare en eneste klude eller andre former for fejl på garnet på de 32 af nøglerne …

2010/07/30/001.jpg

… eller skrevet på en anden måde … så var der kun 12 af nøglerne …

2010/07/30/002.jpg

… der havde en lille bitte knude og det er jo helt klart en hel del bedre end hvad jeg har været vandt til de sidste mange gange, jeg har brugt noget af Cotton-garnet fra Stof & Stil. For det er efterhåndens mere reglen end undtagelsen, at der er fejl eller knuder på det garn.

De 44 nøgler lyseblåt Mariposa er allerede blevet øremærket til en hæklet kjole, men jeg har endnu ikke helt besluttet mig til, om den skal hækles efter min egen opskrift eller efter en opskrift fra Drops, som for øvrig er med i det opskrifthæfte, jeg købte i mandags, men nu er alt garnet vundet op og det er der altid en form for at være kommet lidt videre med projektet.