Arkiver

Ajourføring af min blog – Juni 2010 – Del 3


Hverdagen, Håndarbejde, Oplevelser.

Indtil videre ser det ud til at denne uge bliver en af den slags uger, hvor jeg ikke rigtigt kommer til at nå noget af alt det praktiske, jeg meget gerne skulle nå.

🙁

Ikke fordi jeg ikke har lyst til at udfører opgaver, for det har jeg, men fordi jeg nu på fjerde dag kæmper en brav kamp med min svimmelhed. Jeg skal til min zoneterapeut i morgen og jeg vil spørger hende, om hun måske kan gøre et eller andet, der kan dæmpe denne irriterende svimmelhed lidt ned, så den ikke hæmmer mig helt så meget i min hverdag.

Nu har det aldrig lige frem været min stil og jeg tror heller aldrig det nogenside bliver det bare at være inaktiv, så når jeg nu ikke har kunnet være fysik aktiv og fortage mig en masse praktisk gøremål i vores lejlighed, så har jeg i stedet for brugt det meste af i går og i forgårs til at komme lidt ajour med min blog, hækle på det igangværende projekt samt læse i den igangværende bog.

Derfor kan jeg her til morgen slette de fjorten af de følgende femte små og store indlæg fra sidste uge …

Fredag den 25.06.2010 …
Opklaring
God nat fredag

Lørdag den 26.06.2010 …
Pyntegræskarplanterne blomstrer
Hæklede grydelapper med hunde
Hjemmefra
Næstved Familie Zoo
Næstved Stor Center
Elefanter
Hjemad
Aftens menu …
Høsttid
Billig plastik fra Østen – Del 10

Søndag den 27.06.2010 …
En af de dage
Aftens menu …
Ugens sidste solnedgang

… der alle som en stod på min meget lange liste over indlæg, jeg meget gerne vil have lov til at hygge mig med at skrive, når jeg en gang får det fornødne overskud samt den nødvendige tid dertil.

Skulle der være bare en eneste, der godt kunne tænke sig at læse bare et enkelt af indlægene, kan dets titel bruges som et direkte link.