Arkiver

Elefanter


Hverdagen, Oplevelser.

Min veninde i Rønnebærparken har det med elefanter på lige præcist den helt samme måde, som jeg har det med ænder, hvilket vil sige slemt rigtigt slemt enda.

😉

Derfor pleje jeg altid at kigge efter elefanter, når vi er nogen steder. Hvis de er små samt ikke koster alt for meget, så køber jeg dem, for hvert år sørger jeg for, at cirka halvdelen af de firetyve små parker, der udgør min veninde i Rønnebærparkens pakkekalender, indeholder en eller anden form for elefant. Hvis de er store eller kostet lidt for meget, så fotografere jeg dem og derefter sender jeg dem via en MMS til hende. Jeg sender også altid mindst en MMS til hende, hver gang vi ser levende elefanter.

🙂

Så da min Skat og jeg på vej til Næstved Familie Zoo kørte forbi Birkevang Stue& Havecenter i Holme Olstrup, der har tre meget store og især flotte elefanter stående på deres grund, blev vi enige om, at hvis vi også kørte forbi dem på hjemturen, ville vi køre indenom, så vi kunne komme til at fotograferede dem. Så det gjorde vi.

Vi fandt en god parkeringsplads til bilen og derefter gik vi lige rundt om plantecentrets hjørne, så vi kunne komme til at fotografere de tre elefanter …

2010/06/26/501.jpg

… min Skat tog et billede af dem med mit kamera og jeg tog et billede af dem med min mobiltelefon, dette billede sendte jeg så i en MMS til min veninden i Rønnebærparker og der gik kun et par minutter, før hun sendte mig følgende SMS: "De er bare flotte. Hvor er I ?". På det tidspunkt var min Skat og jeg gået ind i butikken for at se, om de måske havde en enkelt elefant mere, jeg lige kunne fotografere og derefter sende til min veninde i Rønnebærparken, hvilket rent faktisk vise sig at være tilfældet. Så jeg sendte en MMS …

2010/06/26/502.jpg

… mere, da jeg vente min om, fik jeg lige øje på denne her …

2010/06/26/503.jpg

… der også lige blev fotograferet samt sendt via en MMS til min veninden i Rønnebærparken. Jeg havde lige afsendt den tredje MMS, da jeg modtog følgende SMS: "Den sidste er bare kanon flot. Hvor er I ?".

Min Skat og jeg gik videre inde i plantecenterets butik og inden længe dukkeder der en ny eller rettere fire nye elefantunger …

2010/06/26/504.jpg

… op, som også blev fotograferet og afsendt via en MMS til min veninde i Rønnebærparken. Der gik under et minuts tis, så modtog jeg følgende SMS: "De er for dejlige. Hvor er I ? Ring til mig", så det gjorde jeg og jeg fortalte hende, hvor vi var samt at jeg lige havde fået øje på en endnu en elefant, jeg lige ville fotografere samt sende til hende …

2010/06/26/505.jpg

… så jeg afbryd forbindelsen samt sendte endnu en MMS, hvorefter jeg modtog følgende SMS: "Der må jeg ned ! Ring til mig", så det gjorde jeg endnu en gang dels for at give hende plantecenterets adresse og dels for at fortælle hende, at jeg havde taget et katalog over en del af deres meget store udvalg af havefigurer med til hende.

Kender jeg min veninde i Rønnebærparken ret, så varer det ikke ret mange dage, før hun kommer forbi os for at hente kataloget og lige så snart hun har set lidt i det, så tager hun knallerten til Holme Olstrup ikke for at besøge Bonbonland, men for at besøge Birkevang Stue& Havecenter og det vil slet ikke undrer mig det allermindste, hvis hun kommer til at købe en eller et par af de små elefanter også selv om det nok bliver en ret så "sjov" tur, når hun skal fragte den hjem på knallerten.

🙂

For øvrigt fik vi ikke kun set på elefanter, da vi gik rundt hos Birkevang Stue& Havecenter, for de havde rent faktisk også et par ænder, men de var lidt for store og især "lidt" for tunge til, vi kan havde dem stående i vores hjem, men måske kunne en af dem godt står ude på vores altan.

😉

Da vi var på vej ud af butikken, fik jeg øje på en kat, der sad under et af de mange planteborde …

2010/06/26/506.jpg

… hvor den var travlt optaget af at drikke af en vandkande. Det er godt nok allerførste gang, jeg har set en kat gøre sådant noget.