Arkiver

Årets allersidste forårsdag


Hverdagen.

Her til morgen har vi så i hvert fald ifølge kalenderen taget hul på den allersidste dag af dette års foråret, da sommeren i hvert flad officielt stater i morgen den 1. juni.

Personlig synes jeg, at vi endnu ikke lige frem har mærket ret meget til dette års forår altså lige bort set fra, det er begyndt at bliver tidligere og tidligere lyst om morgen samt senere og senere mørkt om aften samt at sneen endeligt langt om længe er forsvundet, men temperaturmæssigt har det ikke lige frem været noget særligt godt samt varmt forår, vi har haft i år, og ifølge DMI ender det da nok også med, at den indeværende maj måned bliver den koldeste af slagsen i løbet af de sidste fjorten år.

Heller ikke her til morgen er vejret ligefrem forårsagtigt og det signalere helt bestemt heller ikke lige frem, at sommeren starter i morgen. For lige nu småregner det og udendørstemperturen er plus 9,1 grader. Hvis man skal tror på DMI, så vil det for øvrigt forsætter det med at regne det meste af døgnet både i dag og i morgen, så det bliver nok ikke lige frem de små lette sommerkjoler samt sandalerne jeg kommer til at få allermest brug for i de kommende dage.