Arkiver

Lige her og nu …


Hverdagen.

… hygger vores vaskemaskine sig med af vaske dagens første samt eneste maskinefuld tøj, nemlig det lagn i dobbelt størrelse, de to dynbetræk samt de to pudebetræk jeg lige har taget af vores seng. Alle vores små plantebabyer, der efterhåndens er ved at være nået en størrelse, hvor de nok snare er små plantebørn, står og hygge sig dels på vores spisebord …

2010/05/30/101.jpg

… og dels på gulvet foran den en af de to altandøre …

2010/05/30/102.jpg

… imens de venter på, temperaturen ude på altan skal blive høj nok til, de kan komme der ud. Min Skat sidder foran sin computer inde i arbejdsværelse, og han er i fuld gang med at arbejde på en større arbejdsopgave, der skal være færdig allersenest på tirsdag. Så det er godt, han har mulighed for at arbejd hjemmefra, så han ikke er tvunget til at køre på arbejdet i dag.

Selv sidder jeg foran min computer inde i soveværelset, hvor jeg lige har overført de små to hundrede billeder, jeg nåede at fotografere i løbet af i går og i forgårs, fra mit kamera til min computer, og så har jeg lige fundet ud af, det er lidt over to døgns tid siden, jeg sidste har skrevet på min blog.

Jeg er åbenbart ved at udvikle mig til en så kaldt hverdagsblogger – forstået på den måde … at jeg i mindre og mindre omfang skriver på min blog i løbet af weekenderne. Dette skyldes, jeg meget hellere vil nyde tiden sammen med min Skat frem for at sidde foran min computer, den og min blog løber jo ingen steder.

Nu er min Skat ved at gøre klar til dagens løbetur og vores vaskemaskine har lige gjort mig opmærksom på, den gerne vil tømmes, så jeg stopper mit bloggeri for denne gang, vi ses en gang i løbet af i morgen.