Arkiver

Flere hvide porcelænas urtepotteskjulere


Hverdagen.

Jeg brugte resten af eftermiddagen til at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost. Jeg strøg den maskinefuld tøj, jeg havde nået at vaske om morgen, så det kunne blive langt på plads i diverse skabe samt skuffer, før jeg ringede til min veninde i Rønnebærparken for at høre lidt om, hvordan det går hos hende. Det endte med, vi talte i mobiltelefon sammen i lige over halvanden times tid.

Da min Skat kom hjem fra arbejdet samt den efterfølgende træning, tog han lige noget lynhurtigt frokost og så kørte vi en tur til Ikea, hvor vi ville købe nogle flere af de hvide porcelæns urtepotteskjulere, vi allerede har købt en hel del af, eller nogle hvide porcelæns urtepotteskjulere, der ligner dem.

Vi var så heldige, at Ikea stadigvæk fører Kardemumma urtepotteskjulere, selv om de dog var steget med en hel kroner, siden vi sidste gang købte nogle af dem.

Det endte med, vi købte atten af de hvide Kardemumma porcelæns urtepotteskjulere med en diameter på 14,00 centimeter, hvor af den ene kan ses her …

2010/05/28/401.jpg

… for så skulle vi have nok til samtlige af vores plantebabyer, når de bliver potte om næste gang, hvilket, vi håber, bliver i løbet af denne weekend. Der udover kom vi også til at købe en ekstra krydderikværn samt nogle sparepærer.

På vej hjem fra Ikea købte vi lige rundt om Hobbyland, men der var desværre lukket, så vi kunne ikke komme til at købe flere af deres plastik urtepotterne med en diameter på 13,00 centimeter i dag, før vi afsluttede vores indkøbstur med at køre rundt om Netto på Holdbækvej.