Arkiver

Årets 11. ups !


Hverdagen.

Anne kom ved cirka 10:30, for hun var alligevel tæt på min adresse og derfor havde hun lovet mig, at hun ville sætte mig af ude ved Ro´s Torv, så jeg kunne nøjes med at udfordre min ømme højre hæl med at gå hjem der ude fra.

Jeg startede med at gå rundt om Panduro Hobby, hvor jeg hentede de to hold lange monstertykke sorte piberenser, jeg bestilte i torsdags, der efter var jeg lige rundt om Føtex, hvor jeg fik købt nogle helt almindelige hverdags madvarer, før jeg forsatte ind til Kvickly i Algade, hvor jeg også købte nogle få helt almindelige hverdags ting, samt lidt sold …

2010/05/28/301.jpg

… nemlig de tyve nøgle hvidt Baby Garn ( 100% soft acryl ), jeg bestilte i torsdags.

I sidste uge havde Kvickly tilbud på deres Baby Garn, så man kunne få seks nøgler for 59,95 kroner, da jeg endelig nåede ind til Kvickly i torsdag, havde de kun fem nøgler hvidt Baby Garn tilbage og jeg havde sat mig for, jeg ville købe tolv nøgler, for så har jeg til to langærmet toppe til mig selv.

Jeg fik fat i en medarbejder, som jeg spurgte, om det virkelig kunne passe, at de ikke havde mere hvidt Baby Garn tilbage og det kunne det. Hun var dog så sød, at hun tilbyd, at hun kunne bestille de ønskede tolv nøgler hvidt Baby Garn hjem til mig og så lægge dem til side til mig lige indtil, jeg fik mulighed for at hente dem, og når jeg nu bestilte garnet en uge, hvor det var på tilbud, ville jeg også få det til tilbudsprisen, når det kom hjem.

Se det kalder jeg for god og kundevenlig service. I går eftermiddags ringende den omtalte medarbejder fra Kvickly til mig for at fortælle mig, at mit garn var kommet hjem eller rettere der var kommet tyve nøgle hvidt Baby Garn med det samme indfarvningsnummer hjem og derfor ville hun lige have at vide, om hun skulle gennem dem alle sammen til mig eller kun nogle af dem. Som I kan se på det overstående billede, så valgt jeg at købe alle tyve nøgler og derfor fik jeg dem til tilbudsprisen, hvilket vil sige 200,00 kroner.

Da jeg var færdig med at handle ind samt solde hos Kvickly i Algade, gik jeg den direkte og dermed også den meste kedelige vej hjem, hvilket min ømme højre hæl nok var meget godt tilfreds for, for den begyndte at give lyd fra, da jeg var nået til stamvejen.