Arkiver

Små forårstegn – Del 2


Hverdagen.

Så er vi nået til onsdag i denne uge og dermed har vi lige taget hul på, hvad der forhåbentligt bliver denne uges tredje samt tredjesidste arbejdsdag for min Skats vedkommen. For vi håber begge to, at han kan komme så langt med de igangværende arbejdsopgaver med meget korte deadlines i løbet af denne uge, at han ikke har behov for at arbejde hjemmefra i den kommende weekend.

Her til morgen er der minus 4,0 grader udenfor her i Roskilde og i følge DMI kommer vi nok ikke til at få lov til at hilse på solen i dag, da det nok vil være overskyet med mulighed for sne om ikke hele dagen så i hvert fald langt det meste af den.

Lige bort set fra, det er begyndt at blive lidt tidligere lyst om morgen, hvilket vi jo skal skynde os at glæde os over, før vi skal over til sommertid, samt det er begyndt at være lidt længere lyst om eftermiddagen, er der udenfor ikke ret mange andre tegn på, at foråret er på vej. Hvis vi altså lige ser bort fra det redebyggende duepar, som jeg kan følge fra vores køkkenvindue, men så er det jo dejligt, at vi har lidt forår indedørs i form af de to urtepotter med blomsterløg, vi købet i forgårs. For er der godt nok sket noget med dem siden i går

2010/02/24/001.jpg

… faktisk vil det slet ikke undre mig, men der imod glæde mig meget, hvis de gule krokusser når at springe ud i løbet af dagen, og de små tete ´a tete påskeliljer er også godt på vej.

🙂

Måske skal jeg skynde mig at finde de forårsgrønne velour stykker frem og så lægge dem ovenpå vores reoler, så de kan danne underlaget for noget at mit forårs- og påskepynt, så vi kan få lidt mere forårsstemning inde i vores stue. Jeg er efterhåndens ved at været nået til et punkt, hvor jeg nu er så træt af vinteren samt især al dens kulde og sne, at jeg vil have masser at solskin og varme samt muligheden for at åbne altandøren uden mere eller mindre at fryse ihjel.