Arkiver

Endelig fredag


Hverdagen.

Så er det endeligt langt om længe blevet fredag igen og dermed har min Skat og jeg lige taget hul på, hvad der forhåbentligt bliver denne uges allersidste arbejdsdag, men det er nu ikke helt sikkert, for det kan godt være, at min Skat bliver nødt til at arbejde hjemmefra det meste af weekenden, hvis han skal kunne overholde de meget korte deadlines, der er på nogle af hans igangværende arbejdsprojekter.

Hvis min Skat bliver nødt til at arbejdehjemme fra det meste af weekenden, er der bare ikke noget at gøre ved det, for hans arbejdsplads var kun fuld af forståelse over, han valgte at blive hjemme for at passe mig tirsdag samt onsdag i denne uge, og når der er fuld smidighed den ene vej på, må der også gerne være det den anden vej.

Med hensyn til de små krystaller i mine ører, så der de endnu ikke faldet på plads og jeg har det stadigvæk bedst, når jeg er på højkant, men jeg er dog begyndt at kunne dreje hovedet – desværre kun når jeg er på højkant – uden at få en karruseltur, så der er altså meget små fremskridt at spore.

🙂

Nu er der så for øvrigt "kun" fem ugers tid tilbage, før min Skat og jeg forhåbentlig kan komme til at tage hul på vores ti dage lange påskeferie. Hvis min Skat ellers får mulighed for at holde tre ferie- eller flexdage eller han bare i det mindste kan arbejde hjemmefra de tre første hverdagen i selv påskeugen.