Arkiver

En smuk solnedgang


Hverdagen.

Anne kom ved 9:40 tiden og vi startede med at køre ind til min zoneterapeut, som jeg havde en aftale med klokken 10:00. Da jeg havde modtaget dagens behandling, gik Anne og jeg hen til TP Musik, og på vej tilbage til bilen var vi lige rundt om Bog & Ide, Tiger samt Kvickly. Derefter kørte vi ud til Ro´s Torv, hvor vi lige handlede lidt ind hos Føtex, før vi afsluttede vores indkøbtur hos Netto på Københavnsvej. Der efter kørte Anne mig hjem samt hjalp mig med at bære alle mine varer op i lejligheden.

Anne, tusind tak for hjælpen igen i dag.

🙂

Da Anne var kørt, fik jeg lige sat alle de nyindkøbte madvarer på plads, før jeg smurte min frokost, som jeg spiste, imens jeg lige fik læst samt bevaret to e-mail. Så kom min Skat hjem fra arbejdet og imens han var ude at løbe, nåede jeg at sætte resten af de nyindkøbte varer på plads, samt rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad samt min frokost. Så satte jeg mig ind i den ene af vores to sofaer, imens jeg talte i mobiltelefon med min veninde i Rønnebærparken samtidigt med jeg vandt nogle nøgle garn, jeg skal bruge til et kommende hækleprojekt, op.

Da min Skat var kommet hjem efter dagens løbetur, hyggesnakkede han og jeg, imens vi oplevede, nød og især fotograferede dagens smukke solnedgang over Holbækmotorvejen klokken cirka 16:50 …

2010/02/11/201.jpg

… klokken cirka 16:55 …

2010/02/11/202.jpg

… klokken cirka 17:00 …

2010/02/11/203.jpg

… samt klokken cirka 17:05 ….

2010/02/11/204.jpg

… via det lukkede vindue i vores arbejdsværelse.

Lige nu holder vi begge to en lille pause ved hver vores computer, og lige om lidt så går min Skat i gang med at tilberede aftens menu og jeg går i gang med at dække vores spisebord, så vi kan sidde ved det, imens vi spiser til aften.