Arkiver

Det var så næsten denne dag


Hverdagen.

Lige nu er min Skat i fuld gang med at tilberede vores aftensmad og lige om lidt, så går jeg i gang med at dække vores spisebord, så vi kan sidde ved det, imens vi nyder aftens menu.

Vi er begge to stadigvæk lige snottet, min Skat har ondt i halsen og jeg hoster forsat det meste af tiden, så ingen af os er lige frem til fest og farver. I dag var vi dog nødt til at tage os sammen til at klare en god håndfuld af diverse ting uden for hjemmet og det lykkedes da også for os at ordne det hele i løbet af tre timers tid.

Vi gik hjemmefra ved 8:45 tiden og vi startede med at gå rundt om containeren med dagrenovation samt rundt om containeren med papir og derefter gik vi hen til garagen for at hente bilen. Så kørte vi ud til Fysiocenter Roskilde, hvor jeg havde en aftale med min fysioterapeut klokken 9:00. Min højre ankel er stadigvæk meget svag og jeg går samt står stadigvæk helt skævt på min højre fod. Min fysioterapeut tapede min højre hæl ind i sports tape og derefter gennemgik vi mine øvelser, lige som jeg også prøvede en meget lille bitte tur på et løbebånd – dommen lød desværre … ingen løb før min højre ankel og hæl har fået det væsentligt bedre.

🙁

Min fysioterapeut foreslog, at jeg kommer ud til hende to gange om ugen i de næste to uger, så vil hun tape min højre hæl ind og jeg skal så lade tapen sidde på, indtil den falder af af sig selv. Vi skal så se, om det vil have en positiv effekt på min ankel og hæl.

Min Skat var med mig inde hos fysioterapeuten, for to hører nu en gang bedre end en gør og det er jo ham, der er min træner, så det bliver også ham, der kommer til at skulle hjælpe mig med mine øvelser.

Fra Fysiocenter Roskilde kørte vi til Ro´s Torv, hvor vi startede med at købe det nye "Anders And Xtra", der udkom i mandags, i kiosken hos Føtex. Derefter gik vi hen til Müllers Guldsmedje for at bytte det Pandora sølvarmbånd, jeg fik i julegave af min Skat, da det var for stort. Desværre viste det sig, at de ikke havde et armbånd i min størrelse ( 16 centimeter ) på lager, så det endte med, at de bestilte et hjem til mig og det kan jeg så hente om cirka to ugers tid.

Så kørte vi hen til Schmeltz Plads, hvor vi anbragte bilen, imens vi selv startede med at gå hen til Imerco, hvor min Skat fik pengene tilbage for den olielampe, han fik i fødselsdagsgave. Derefter var vi lige rundt om Super Best efter et sønderjysk rugbrød, rundt om TP Musik efter to tomme dobbelt cd-hylstre samt rundt om Roskilde Cykelforretning for at bytte det par cykelshorts min Skat fik i fødselsdagsgave. Vi afsluttede turen med at køre rundt om Netto på Holbækvej, hvor vi købte sodavand på tilbud og jeg fik pengene tilbage for den smykkerenser, jeg fik i julegave af min Skat.

Da vi var kommet hjem og vi i fællesskab lige havde fået sat de få nyindkøbte varer på plads, smurte samt spiste vi begge to noget frokost og derefter synes min Skat, at vi skulle forkæles med nogle hjemmebagte pandekager. Da v havde spist dem, blev vi enige om, at vi ville være gode ved os selv, og derfor sov vi til middag i næsten to og en halv times tid, før vi så begge to satte os ved hver sin computer.