Arkiver

Hvis det var helt rigtigt …


Hverdagen.

… så skulle min Skat og jeg havde haft deltaget i en 15 års fødselsdags fest i Jyderup i går, men vi var nødt til at melde afbud, da vi begge to stadigvæk var ret så syge.

Hvis det var helt rigtigt, så skulle min Skat have været til det halvårlige eftersyn hos sin tandlæge i dag, men for en sikkerhedsnåls skyld ringede jeg lige til hende i morges for at høre, om hun gerne vil se ham, når han er syg. Det var hun nu helst fri for og derfor så fandt hun en ny tid til ham.

Hvis det er helt rigtigt så skal min Skat og jeg deltage i den årlige jule-kom-sammen på Amager i morgen, men allerede i går meldte vi afbud. For vi er bange for, at vi simpelthen ikke når at blive friske nok til, at vi kan deltage i morgen og der er bestemt ingen grund til, at vi deltager samt smitter alle de andre.

Så jeg kan vist roligt skrive, at vi forsætter med at måtte droppe alle vores drømme samt alt det vi har planlagt for vores juleferie i år, men på trods af det så prøver vi nu stadigvæk på at få noget godt og hyggeligt ud af den.

Lige nu stråler vores flotte juletræ om kap med solens stråler, der kommer ind af altandørene, også selv om der ikke er tændt for dets lyskæder. Min Skat sidder foran sin computer inde i arbejdsværelset, for nu har han så endeligt fået frigivet lidt tid, han kan bruge på at ordne nogle ting på den og lige om lidt, så sætter jeg mig ind i den ene af sofaerne inde i stuen, hvorefter min hæklenål og jeg så vil hygge os med at komme lidt videre med det igangværende projekt.

For godt nok bliver dagen i dag heller ikke, som vi havde drømt om samt håbet på, men det skal dog ikke forhindre os i at prøve på at få noget både godt og hyggeligt ud af den.