Arkiver

Årets juleglaskugle


Hverdagen, Oplevelser.

Da min Skat og jeg besøgte Tivoli sidste år ved juletid, kom vi til at købe tolv forskellige meget flotte hånddekorerede glaskugler til vores juletræ, hvoraf den ene viste sig at være med årstal. Derfor var vi blevet enige om, at vi også i år ville prøve på at komme i Tivoli, så vi kunne nå at købe årets glaskugle, da vi meget gerne vil gøre det til en fast juletradition, at vi hvert år køber årets glaskugle.

Så da vi nu fik taget os sammen til at besøge Tivoli i dag, så skulle vi selvfølgelig også hen til Haurum Imports bod for at se, om vi var så heldige, at de stadigvæk havde en af årets glaskugler tilbage. Det havde de og de havde også et hav af andre meget flotte og smukke hånddekorerede glaskugler. Så i stedet for at nøjes med at købe årets glaskugle, endte det med, at vi kom til at købe tolv forskellige farverige og flotte glaskugler …

2009/12/26/301.jpg

… for vi kunne simpelhen ikke vælge og først da vi havde fyldt en æske, der kan rumme tolv glaskugler, stoppede vi med at forelske os i de mange forskellige flotte glaskugler, der var at vælge imellem. På den anden side nå en glaskugle koster 15,00 kroner og man kan få 12 glaskugler for 130,00 kroner, hvorfor skulle man så nøjes med at købe en glaskugle ?

😉

Jeg er helt sikkert på, at vi nok også næste år, hvis vi når i Tivoli ved juletid, kommer til at besøge Haurum Imports bod igen og at vi måske også kommer til at købe et nyt hold med tolv forskellige glaskugler. For det er vi jo næsten nødt til at gøre, når vi nu er begyndt at samle på årets glaskugle, nu har vi jo allerede købt en af dem fra både år 2008 samt år 2009.