Arkiver

Sikkert en nat


Hverdagen.

Da hverken min elskede Skat eller jeg havde det specielt godt i går aftes, gik vi begge to i seng for at sove allerede ved 21:00 tiden. Dermed lykkedes det for os at få et par timers nogenlunde uforstyrret søvn, før alt det "sjove" for alvor begyndte …

Vores altid så enormt hensynfulde underbo har råbt og skreget samt banket og hoppet hele natten, for hun skulle jo helst overdøve musikken, hun også underholdte os med. Dette fik så vores altid næsten lige så hensynfulde under underbo til at begynde at banke på et af deres varmeapparater, hvilket så igen fik en anden i vores opgang til at følge trop. Så hver gang den ene af dem holdt en pause med bankeriet, så tog den anden af dem over.

Da der endeligt langt om længe ved 4:30 tiden begyndte at falde bare lidt ro over gemytterne i bloggen, var der lige nogle julebrændter, der skulle hjemad ledsaget af affyring af noget knald fyrværkeri.

Nå … det meget korte af det meget lange er … at roen så småt begyndte at indfinde sig over vores kvarter ved cirka 6:00 tiden. Hvor er det altså bare noget så fantastisk vidunderligt at bo i et så "roligt" kvarter med så hensynsfulde naboer som vores.

Jeg indrømmer heller end gerne, at både min Skat og jeg er ret så intolerante her til morgen og mest af alt har jeg lige nu allermest lyst til at tage den allermest støjende heavy rock CD, vi ejer, samt lægge den på vores anlæg for fuld styrke og selvfølgelig skal vi nok sørger for, at alle lejlighedens vinduer er helt åbne, så nabolaget kan få det fulde udbytte af musikken For hvorfor skal vores omgivelse dog have lov til at nyde deres skønhedssøvn fuldstændigt uforstyrret ?

Nå … jeg tror nu nok, at jeg bare nøjes med at gå i bad i stedet for.