Arkiver

AV !!!


Hverdagen.

Fra slutningen af marts måned til cirka starten af oktober måned står vores vingetørrestativ altid ude på altanen, hvor der også er gode muligheder for at det nyvaskede tøj bliver hurtigt tørt. Resten af året står vingetørrestativet ude på altanen, når det ikke er i brug, og inde i vores stue, når det er i brug. Da vores juletræ kun kan stå et sted i vores stue og da vi derfor ikke kan komme til at bruge døren ud til vores altan, så holder vores vingetørrestativ altid juleferie inde i arbejdeværelset.

Da min Skat havde været ude at løbe, tog jeg blandt andet hans løbetøj samt hans trædningstøj fra i går og puttede det i vaskemaskinen. Da den var færdigt, ville jeg så lige hænge det nyvaskede tøj til tørre på vingetørrestativet, som jo så skulle flyttes fra arbejdsværelset og ind i stuen.

Min Skat tog vingetørrestativet og da han kæmpede med at få det forbi døren imellem arbejdsværelset og stuen, tager jeg fat i tørrestativet for at hjælpe ham.

"AV !!!!"

Jeg havde desværre ikke set, hvor min Skat havde sine finger og i det jeg togt fat i vingetørrestivet viste det sig, at han havde en af sine finger i det ene af stativet knæk på benene, så han fik den omtalte finger i klemme, hvilket gav en rigtigt grim klemmelus på en gange to centimeter.

Her ville jeg så gerne hjælpe mig Skat og det eneste, der så kom ud af det, er, at jeg gør ham fortræd. Hvilket jo bestemt ikke var min mening at gøre.

🙁 🙁 🙁 🙁 🙁