Arkiver

Det var så den juleaften


Hverdagen.

Min Skat og jeg har nået at nyde vores dejlige juleaftens menu. Vi har nået at rydde til side, vaske op, tørre af, stille på plads samt følge skraldespanden ned. Vi har nået at nyde synet af vores juletræ. Vi har nået at smage lidt af på alt det gode, som står og frisker på sofabordet, og vi har også nået at pakke alle vores spændende julegaver ud.

I år er der så desværre bare en af mine julegaver, som jeg gerne vil have byttet, men den og alle mine mange dejlige julegaver skal der nok komme meget mere om i løbet af i dag, men lige her og nu vil vi bare gerne i seng for at sove.

Så nu mangler vi bare lige at rydde lidt op i alt dette her …

2009/12/25/001.jpg

… det er da godt nok helt vildt imponerende, så meget sådanne noget indpakningspapir med meget mere kan fylde.

Det bliver nu tidligst senere i dag eller i morgen, jeg går i gang med den opgave. For det skal ikke bare lige smides ud, da jeg er så miljøbevist eller nærig – kald det hvad du vil – at jeg hvert år stiller mig og klipper de reelle stykker julegavepapir fra de stykker julegavepapir, som årets julegaver har været pakket ind i, og så bruger jeg dem til at pakke de små advents-, jule- og kalendergaver ind i næste år. På den måde sparer jeg, hvad der svarer til cirka en til to ruller julegavepapir hvert år og det er vel også værd at tage med ?