Arkiver

Frokostpause


Hverdagen.

Lige nu holder jeg en efter min egen mening yderst velfortjent frokostpause … for i dag har jeg indtil videre blandt andet nået at besvare samt skrive en god håndfuld e-mail, vaske en maskinefuld finvask, der er blevet hængt til tørre på vingetørrestativet, gå rundt om containeren med batterier, flamingo samt papir, gå rundt om containeren med pap og derfra gik jeg til Netto på Holbækvej.

Efter jeg havde fået sat de nyindkøbte madvarer på plads, gik jeg lige rundt om containeren med dagrenovation, hvorefter jeg gik i Netto på Holbækvej samt rundt om Aldi på Søndre Ringvej. Efter jeg havde fået sat det andet hold madvarer på plads, gik jeg så rundt om containeren med endnu en lille pose dagrenovation, før jeg gik i Fakta i Østervangs Centret samt rundt om bagerne på Køgevej.

Da jeg kom hjem, satte jeg lige det tredje hold madvarer på plads, før jeg smurte min frokost, som jeg har nået at spise, imens jeg skrev dette lille indlæg.

Nu vil jeg gå i gang med at pakke de ting, jeg kom til at købe i Netto og som jeg skal bruge til advents- og kalendergaver næste år, ned, så de kan komme med ud på Shurgard, når vi kører derud i morgen.