Arkiver

Årets 20. ups !


Hverdagen.

Jeg forlod Ro´s Torv og jeg forsatte ad Københavnsvej ind til Algade, hvor jeg blandt andre besøgte Kvickly, Xtra-Pris, Tiger, Netto samt Naturlig. Så gik jeg tværs hen over Stændertovet, før jeg forsatte ad Skomagergade, hvor jeg blandt andet besøgte TP Musik samt Søstrene Grenes. Godt nok fik jeg købt nogle forskellige dagligdags ting samt nogle forskellige små ting, som jeg skal bruge til advents- og pakkekalendergaver næsten år, men jeg kom slet ikke til at solde.

I stedet for at gå ad Ringstedgade op til Jernbanegade, gik jeg ad Schmeltz Plads, hvor efter jeg drejede til højre for at gå ad Gullandsstræde og set bakspejlet, så skulle jeg nok ikke havde gjort det. For så var jeg ikke kommet forbi Botex – Roskilde Gardiner. Så var jeg heller ikke kommet forbi det lille bord med julemetervarer, som de havde sat udenfor butikken, og så var jeg heller ikke kommet til at solde mere i dag, men altså det gjorde jeg. For jeg kom til at forelske mig i dette søde bomuldstof med snemænd …

2009/12/15/301.jpg

… og for en gangs skyld, når jeg endeligt finder noget sødt bomuldsstof med snemænd, så er det ikke med en julerød baggrund. Stoffet, der 150 centimeter bredt, var for øvrig heller ikke særlig dyrt, da det kun kostede 28,00 kroner per løbende meter. Så jeg tog rullen med stoffet med ind i butikken og da jeg gik ud af butikken igen, var ruller blevet tre meter kortere og jeg var blevet 84,00 kroner fattigere, men samtidigt var jeg også blevet et sødt tykke stof rigere.

🙂

Jeg har allerede indtil flere gode ideer med hensyn til, hvad jeg vil sy af dette søde stof og det bliver nok først samt fremmest en eller anden form for kjole og så måske en nederdel til vinterbrug.