Arkiver

Nye snemænd


Hverdagen.

I de sidste par måneder har jeg haft nogle problemer med min højre hæl, for den er begyndt at gøre ondt, når jeg går, står samt støtter på den. Jeg har derfor taget kontakt med en fysioterapeut og jeg var så heldig, at der var en ledig tid til mig allerede fredag den 8. december klokken 10:00, men den tid blev jeg desværre nødt til at aflyse, da jeg var syg, eller rettere jeg var så heldig, at den blev ændret til i morgen klokken 9:00.

Da min højre hæl ikke har voldt mig ret mange problemer i løbet af den sidste lille uges tid og da jeg selv har en ide om, at det nok skyldes, at jeg stort set ikke har været ud at gå, da jeg jo har været syg, så blev jeg enige med mig selv om, at jeg ville prøve, hvordan min højre hæl har det efter en af mine normale gårturer, før jeg skal til fysioterapeuten i morgen.

Så derfor gik jeg først rundt om containeren med dagrenovation, rundt containeren med pap og derefter forsatte jeg ud til Ro´s Torv. Allerede imens jeg gik rundt derude, begyndte min højre hæl at brokke sig ret så kraftigt samt gøre ondt.

🙁

Nu var jeg jo nået derud og så kunne jeg jo lige så godt forsætte samt så finde ud af, om min højre hæl fik det værre eller ej. Derfor gik jeg i Føtex for at købe de få ting, som vi i følge min huskeseddel skulle havde der. Jeg kom så bare også lige til at købe to små ting eller retter dette søde par keramik snemænd …

2009/12/15/201.jpg

… der ikke lige stod på min huskeseddel. De kostede 9,95 kroner per styk eller to for 15,95, og når nu der var mængderabat, var det jo ingen grund til at vælge den ene af dem fra. Så derfor kom de begge to ned i min indkøbskurv og derefter med mig hjem.