Arkiver

Årets 19. ups !


Hverdagen.

Både min Skat og jeg er dårlige samt klattede, og ingen af os føler os helt raske eller på toppen i dag, men ved 12:30 tiden lykkedes det dog for os at tage os så meget sammen, at vi kom ud af hoveddøren, hvorefter vi tog bilen og så kørte vi ind til Roskilde Stations Center, hvor vi anbragte bilen på parkeringspladsen på taget.

Vi startede med at gå hen til posthuset, så vi lige kunne få sendt de to små pakker til USA samt de resterede 34 danske julekort, derfra gik vi til Kvickly i Algade, hvor vi lige fik købt et par småting. Blandet andet kom jeg til at købe lidt garn i et par julevenlige farver …

2009/12/12/101.jpg

… der var på tilbud, så i stedet for at koste 12,95 kroner per nøgle garn, fik jeg alle seks nøgler for 60,00 kroner. Garnet er allerede mere eller mindre blevet øremærket til nogle julede hækleprojekter, men jeg tvivler på, at jeg når at få dem færdige før julaften i år.

Det gør så heller ikke noget, for nogle af de planlagte små hækleprojekter skal bruges som små advents- og pakkekalendergaver til næste år.

Vi gik tilbage til bilen med vores nyindkøbte varer og derefter var vi lige en tur i Føtex, før vi kørte ud til Super Brugens, der har sodavand på tilbud. Derefter kørte vi rundt om Aldi, før vi kørte hjem til os selv igen og så gik vi ellers i gang em at sætte alle de nyindkøbte varer på plads, før vi tog noget frokost.