Arkiver

En god og en dårlig nyhed


Hverdagen.

Da jeg nu på niende døgn "hygger" mig med en influenza ligende luftvejs infektion og da jeg stadigvæk er meget snottet og jeg stort set mere eller mindre hoster konstant samtidigt med jeg får mere og mere ondt i brystet, mellemgulvet samt ryggen og da jeg ikke mener, det er godt, at jeg har haft feber i så mange dage heller ikke selv om den i hele forløbet kun har været imellem en halv og en hel grad over min normale temperatur, tog jeg i formiddags telefonisk kontakt med min læge.

Ud fra mine symptomer mente hun dog, at det ikke kunne være influenza hverken den normale sæson eller den berømte med krølle på halen, men på grund af min ømhed i bryst og ryg ville hun godt lige have lov til sådant bare for en sikkerhedsnåls skyld at lytte til mine lunger. For der kunne godt være tale om en lungebetændelse og måske en kold en af slagens siden jeg ikke rigtigt har feber. Derfor fik jeg en tid hos hende klokken 13:00.

Min læge fik lyttet til mine lunger og så sagde hun: "Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig. Den gode nyhed er, at det ikke er lungebetændelse hverken en kold eller en varm en af slagsen og den dårlige nyhed er, at dine luftveje er angrebet af en virus, som jeg ikke kan gøre noget ved og som jeg ikke kan give dig noget for. Det kommer til at tage den tid, det nu en gang kommer til at tage".

Nå .. så blev jeg så meget klogere. Jeg skal dog stadigvæk tage den lidt med ro samtidigt med jeg skal forsætte med at lytte til min krops behov for hvile samt søvn og hvis jeg begynder at få det dårligere for eksempel hvis feber lige pludselig begynder at stige eller jeg begynder at får vejrtrækningsproblemer, så skal jeg selvfølgelig tage kontakt til hende igen.

Jeg indrømmer hellere end gerne, at jeg er meget glad for, at jeg lige for tiden er fuldtidshjemmegående og at jeg derfor ikke behøver at have bøvl med en arbejdsgiver eller en chef, fordi de ikke kan forstå, at jeg er for syg til at passe mit normale job, lige som jeg også er fri for at føle mig tvunget til at gå med til at få alle mine daglige arbejdsopgaver bragt hjem, så jeg lige kan klare at passe mit daglige arbejde, imens jeg spiller syg.