Arkiver

Mandag morgen tanker


Hverdagen.

Min elskede Skat gik hjemmefra for lidt siden og lige nu er han ved at køre ind til sit arbejde, så han lige om lidt kan tage hul på den 13. sidste arbejdsdag, før han kan komme til at tage hul på hans meget hårdt tiltrængte og længe ventede juleferie.

Lige nu er jeg selv godt pakket ind i et fleece tæppe, imens jeg sidder ved mit skrivebord, hvor jeg har selskab af min morgenmad og min morgenthe, samtidigt jeg skrive lidt på min yderst forsømte blog, men jeg har simpelhen været for syg til, at jeg har haft lyst og overskud til at skrive på den.

Jeg er desværre stadigvæk syg. Jeg har stadigvæk feber og jeg hoster samt nyser mere eller mindre konstankt. Det er lige som om, denne omgang virkelig har fået et godt og solidt tage i mig samt at den bestemt ikke har tænkt sig at slippe sit tag sådant lige med det samme.

Endnu en gang kan jeg blot konstatere, at for mig personligt fungere det altså langt bedre at være i god tid fremfor at først komme i gang med tingege, når de toneangivende personer mener, at nu er det tid.

Selvfølgeligt var det ikke med i min planlægning, at jeg skulle blive syg, men nu blev jeg det altså og oven i købet to gange med kun halvandens uges mellemrum. Var jeg kommet i gang med julepyntingen af vores hjem, sådant som jeg meget gerne ville havde været det, i starten af november måned, så have vi nu kunne glæde os over det nu. Det gjorde jeg så bare desværre ikke og på nuværende har jeg mere eller mindre fuldstændigt droppet den. Så endnu en gang kan jeg blot konstatere at julen 2009 heller ikke fik lov til at blive den første jul, hvor min Skat og jeg fik lov til at pynte op til jule lige præcist sådant, som vi begge to havde lyst til at gøre det.

I stedet for at ærgrer mig over dette, har jeg dog valgt at kigge fremad og derfor er jeg allerede nu så småt gået i gang med at drømme om, hvordan jeg vil pynte op i vores hjem til julen 2010. For på et eller andet tidspunkt, får min Skat og jeg vel forhåbentligt lov til at holde den jule, som vi stadigvæk begge to drømmer om at få lov til at holde ?