Arkiver

Den 1. december 2009


Hverdagen.

I dag er det den allerførste dag i december og dermed begynder vinteren 2009-2010 officielt i hver fald ifølge kalenderen i dag.

Det er også i dag, hvor vi tager hul på årets tolvte og allersidste måned, den officielle nedtællingen til juleaften begynder. For nu er det endeligt langt om længe fuldt ud lovligt at åbne den allerførste låge i årets julekalender, at åbne den allerførste gave i årets spændende pakkekalender, samt at tænde for året kalenderlys, men det, som for mig er det allermest vigtigste ved dagens dato, er … at det er min elskede Skats fødselsdag og da den slags efter min mening skal fejres på behørig vis, så så vores spisebord sådant ud …

2009/12/01/101.jpg

… da han stod op i morges.

Som I kan se, så er den ene af de to duge, jeg endeligt langt om længe fik taget mig sammen til at sy sidste år, igen i dag kommet til at ligge på vores spisebord, hvor den danner ståunderlag for alle min Skats mange spændende gaver.

De to små overglade plys fødselsdags-blomster, som spiller "Happy Birthday To You", når man trykker på deres ene blad …

2009/12/01/102.jpg

… er kommet frem fra deres skjul inde i et skab og de har fundet sig en god plads i en lille glasvase, hvorfra de smiler til samt spiller for dagens fødselsdagsbarn.

Selv det lille fødselsdags-flag …

2009/12/01/103.jpg

… er kommet ud i det fri og dette er det så glad for, at det har taget en lille gave med til dagens hovedperson. Måske indeholder denne gave noget, som han har ønsket sig eller også så er det kun noget som han i følge flaget mangler. For eksempel var flagets gave forrige år et par snørebånd og sidste år var det et sæt til purløg bestående af en porcelæns krukke, jord samt purløgfrø.

Desværre nåede min Skat af tidsmæssige årsager ikke at åbne nogle af hans fødselsdagsgaverne, men han nåede dog trods alt at åbne den allerførste gave i hans pakkekalender i morges, før han skulle ud af hoveddøren, men så har han jo hele dagen, hvori han kan glæde sig til, at han skal i gang med den helt store udpaknings opgave, når han en gang sidste på eftermiddagen er kommet hjem fra arbejdet, han har været ude at løbe samt han har spist frokost.

🙂

Tillykke med fødselsdagen min elskede Skat og tak fordi jeg må være med til at fejrer dig i dag.