Arkiver

Det var næsten denne lørdag


Hverdagen, Oplevelser.

Da min Skat og jeg var blevet færdige med at handle ind samt vi i fællesskab havde fået sat alle de nyindkøbte varer på plads, smurte samt spise vi lige noget lynhurtigt frokost, og derefter kørte vi ind til Valby Hallerne, hvor BT i denne weekend afholder en Sundheds- og Motionmesse.

Der er gratist adgang for deltagerne til årets udgave af Eremitageløbet, så de kan hente deres starts nummer samt en efter det lovede flot goodiebag med masser af spændende indhold. Alle andre må pænt betale 50,00 kroner for at komme ind, hvilket jeg også gjorde.

Egentligt havde min skat og jeg aftalt, at han skulle været taget på Sundheds- og Motionmesse i Valby Hallerne, imens jeg skulle have deltaget i Hobbymessen i Roskilde Kongrescenter, men nu endte det med, at vi begge to fulgtes ad til den først nævnte.

Der var mange mennesker derind. Faktisk var der flere, end min Skat og jeg havde troet, der ville være, og køen hen til udleverings stedet for startsnummer til årets udgave af Eremitageløbet var lang rigtigt lang. Jeg tror, vi tilbragte næsten en halv times tid i den, før det blev min Skats tur.

Der var flere af de udstillende firmaer, der gik rundt om uddelte konkurrencekuponer samt frugt til alle os i køen, hvilket var et ret så hyggeligt træk fra deres side af, for så føltes ventetiden ikke helt så lang.

🙂

Selve goodiebagen …

2009/09/26/301.jpg

… var flot, men indholdet … det tror jeg, jeg nok ikke skal skrive ret meget om. Jeg mener, det er jo en form for reklamefremstød for de deltageende firmaer og godt nok har vi lige for tiden finanskrise, men for eksempel to små stykker tyggegummi – det har jo koste mere at pakke dem i hvert sit stykke folie ende det ville havde koste at give en pakke med fem eller ti stykker tyggegummi.

Efter min Skat havde fået udleveret sin goodiebag samt sit startsnummer, brugte vi en lille times tid på at gå rundt og se på alt det udstillede og min Skat fik købt sig tre nye plastik drikkeflasker, der har en bred og dermed rengørings venlig åbning, de kostede en rund tier per styk inklusiv en lille pose energidrik.

På vej hjem inde fra Valby Hallerne blev min Skat og jeg enige om, at vi lige ville køre rundt om Ikea i Høje Tåstrup. Vi ville jo køre jo stort set næsten lige forbi varehuset, så kørselmæssigt var der ikke lige frem tale om en egentlig omvej. Vi ville rundt om Ikea, så vi dels kunne gå en hurtigt tur igennem varehuset og vi dels kunne hente det nye hovedkatalog, som nu ikke længere bliver husstandomdelt.

Det endte med, vi kom til at bruge lidt penge under besøget i Ikea, for vi kom til at købe to nye sorte bøjelige skærebrætter, de kostede 18,00 kroner per sæt. Fire hvide bloklys, de kostede 11,00 kroner per sæt. Et nyt skriveunderlag til mit skrivebord, det kostede 39,00 kroner. Denne søde lille blomstrende plante …

2009/09/26/302.jpg

… der kostede 39,00 kroner eksklusiv urtepotteskjuleren, for den havde vi i forvejen, samt et nyt kort lysstofrør til vore køkken, det kostede 39,00 kroner. Så alt i alt fik vi rent faktisk nogle gode og brugbare ting for vore penge.

Vi nåede at komme hjem, så vi lige kunne nå at se kvalifikationen til søndages Formel 1 løb, og vi var så usunde, at vi delte en pose frisk poppede og rygende varme popkorn imens.