Arkiver

Julebroderiblad fra England


Hverdagen.

Så kom det endeligt langt om længe det ekstra julebroderiblad inklusiv diverse medfølgende gratist gaver

2009/09/26/001.jpg

… som The World of Cross Stitching har sendt på gade i forbindelse med den meget nær forestående højtid. Faktisk kom det med posten allerede i går, og selvfølgelig kunne jeg ikke lade være med lige at bladre det meget hurtigt igennem lige med det samme, jeg havde taget det ud af kurveten, det lå i, men det er altså først her til morgen, jeg sådant rigtigt har brugt tid på at bladre det rigtigt igennem og mere eller mindre forelske mig i flere af alle de mange lærker og skønne broderier, der er mønster til inde i det.

Jeg købte det tilsvarende julesærnummer sidste år, hvor det var første gang, det udkom, og årets udgave er rent faktisk kommet næsten tre ugers tid tidligere end det gjorde sidste år og lige som sidste år medfølger der et stort mønster til et motiv, der kan broderes på en stor gavesok samt en pose med diverse materialer til at udfører en del af bladets modeller.

Faktisk medfølger der ikke mindre end …
1 stykke 14-tråds aida-broderistof ( 28 x 28 centimeter )
15 forskellige duk broderigarn ( med tilsammens 120 meter )
3 forskellige stykker dekorations bånd
6 kulørte kort ( 2 blå, 2 lilla og 2 røde )
6 hvide kuverter til at sende kortene i, når de er broderet
6 forskellige pap knapper til at pynte broderierne med
6 selvklæbende stickers til at pynte kuverterne med
1 pose med strø konfetti med julemotiver samt
1 broderinål.

Hele herligheden – altså både bladet, broderimønstret samt alt det andet – koster kun 7,99 engelske pund eller cirka 100,00 danske kroner, og det er helt bestemt billigt, hvis man sammenligner med, hvad den slags ting ellers koster her i landet.

Åh, hvor det dog knipler og krapler helt vildt meget i mine finger og mine hænder for at gå i gang med flere af de rigtigt mange søde julemotiver, der er i dette blad, men allerførst skal såret i min højre håndflade lige være helet helt op og derefter jeg skal lige være helt færdigt med det igangværende hækleprojekt, pakningen af året jule- og kalendergaver samt især den igangværende oprydning, før jeg måske får energi, overskud og tid til at gå i gang med at brodere. Hvis jeg da ikke er blevet arbejdsramt til den tid.