Arkiver

Et lille indlæg før sengetid


Hverdagen.

Selv om klokken kun lige akkurat har passeret 20:00, så er min Skat og jeg igen ved at være så trætte, at det er lige før, det er lige før, vi går i seng for at sove. Han har knoglet hårdt på sit arbejde hele dagen og jeg har brugt min dag på en bladning af delvis aflivningen af bunken med vasketøj samt lettere ajourføring af min blog. Endelig har vi også begge to været ude at løbe vores sædvandelig tirsdags tur.

Med hensyn til vasketøjet så endte det med at blive til fem maskinefuld ( 98 stykker ) tøj, der alle som en er blevet strøget samt putte på plads i de rigtigt skabe og skuffer, og med hensyn til ajourføringen af bloggen så blev det til 14 små indlæg eksklusiv dette indlæg.

Lige som jeg også skrev i morges, så er det bestemt ikke fordi, jeg på nogen som helst måde forestiller mig noget så tåbeligt som, at der findes bare en eneste, der gerne vil have at vide, hvilke 14 små indlæg jeg har nået at skrive i løbet af dagen, men ene og alene fordi jeg gerne selv vil have et overblik over det. For dagens skriverier resulterede i følgende indlæg …

Lørdag den 05.09.2009 …
Dagens tomat høst
Fra kaos til orden – Entreen

Mandag den 07.09.2009 …
Fra kaos til orden – Skabet i badeværelset

Tirsdag den 08.09.2009 …
Spændende farver
En summende gæst
Flere spændende farver

Onsdag den 09.09.2009 …
Fra kaos til orden – Fryseren
Se …

Tirsdag den 15.09.2009 …
Mandagens skriverier
Samarbejde …
En Sky
Gennembrud
Aftens menu …
Det er ved at blive mørkt

Skulle der være bare en eneste, som kunne tænke sig at læse bare et enkelt af indlægene, kan dets titel bruges som et direkte link.