Arkiver

Flot Post Danmark


Hverdagen.

Lige som stort set alle andre, der bor i en etageejendom, har vi også fået hængt postkasser op i vores opgang, og selv om de som sådant først skal tages i bruge per den 1. januar 2010, hvor den nye post lovgivning træder i kræft, blev de allerede benyttet nu.

Vi har allerede flere gange prøvet at få noget tilsendt post ydelagt på grund af den nye lovgivning. Af den simpel årsag at postbuddet da bare bukker brevene med mere, så de kan presse ned i postkassen. Så vi er ikke spor imponeret over den ny post-lov og det er jeg bestemt heller i dag, hvor jeg lige har tømt vores postkasse.

Først smider postbuddet ugens udgave af "Fjordbyerne" og detefter ugens første udgave af "Roskildeavis" i postkasser. Dette bliver gjort på en sådant måde, at der ikke er plads til mere, men nu var der altså lige en ting til og hvad gør postbuddet så ?

Postbuddet sørger da bare for at bukke den sidste ting …

2009/05/20/401.jpg

… uden at tage hensyn tilm at dens indhold måske kunne tage skade af den grove behandling, så den også kan komme ned i postkassen. Resultatet kan ses her …

2009/05/20/402.jpg

… og ja begge plastik cover på de to CD´er i månedens pakker fra Mr. Musik er knækket så meget, at der kommer små plaststik stumper ud af pakken.

Så bravo Post Danmark og tak for jeres hele vejen igennem gode service. Jeg må desværre indrømme, at jeg ikke ligefrem er imponeret over den.

🙁