Arkiver

Tak


Hverdagen.

Lige så naturligt det er for mig, at give udtryk for min 100% ærlige mening, hvis der er noget, som jeg er utilfreds med, lige så naturligt er det også for mig at sige min 100% ærlige mening, hvis der er noget, som jeg er tilfreds med. For jeg mener, at man simpelhen ikke kan tillade sig at brokke sig, hvis man ikke også husker at rose.

Som jeg skrev i forgårs, så har min Skat og jeg virkeligt været glade for, at Farmor fik lov til at få en både god og især tryk tid i de fire år, hun nåede at bo i sin plejebolig, samt at vi er mere end tilfredse med den indsats, som plejecentrets personale har ydet overfor Farmor og os.

Derfor har vi købt denne æske chokolade …

2009/05/15/101.jpg

… der indeholder 600 gram virkelig lækker håndfremstillet fyldt chokolade og ovenpå æsken med chokolade har vi lagt et kort, hvori vi har skrevet følgende …

Farmor sagde altid: "Jeg kan kun sige en ting og det er tak".

Vi vil også meget gerne have lov til at sige: "Tak" til alle jer, der gjorde de sidste fire år af Farmors liv til en god og tryk tid samt især tak for den søde måde, hvorpå I har behandlet Farmor og os både imens Farmor boede hos jer, i hendes sidste tid i denne verden samt efter hendes død.

Tusind tak for jeres indsat for I har virkeligt gjort en forskel.

Mange kærlige tanker Peter & Tine.

I dag, når Anne og jeg for sidste gang kører ud til Farmors plejebolig for at deltage i fraflyttesynet samt afleverer plejeboligen tilbage til udlejer, vil vi give den overfor viste æske chokolade med det tilhørende kort til en repræsentant af personalet i Farmors boenhed. Det vil være vores måde at sige: "Tak" for de sidste fire års tid på.

Vi ved godt, at personalet "kun" har passet deres arbejde, men det kan man gøre på mange måder. Man kan nøjes med kun at gøre det allermest nødvendige, man kan leve op til forventninger og så kan man overraske ved at gå op i sit job med liv samt sjæl og yde noget ud over det normale. Det sidste er det, som vi føler, vi har oplevet.

Vi kunne sangens have fundet en æske chokolade, der var både meget større og meget billigere, men når man siger: "Tak" for noget, der har levet mere end op til ens forventninger, skal det heller gøres med lidt af en virkelig fin kvalitet end med meget af en dårligere kvalitet.