Arkiver

God nat mandag


Hverdagen.

Aftens solnedgang over Køgevej klokken cirka 20:45 …

2009/05/11/301.jpg

… og klokken cirka 20:55 …

2009/05/11/302.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra vores altan samtidigt med min Skat tørrede og satte opvasken efter aftens menu på plads og jeg bar alle vores blomster babyer og børn fra deres faste pladser ude på altanen ind til deres næsten lige så faste pladser inde i stuen.

Solen er på vej ned og månen er på vej op. Fuglene har travlt med at synge deres glade aftensang og et par solsorte synger soloer med masser af små krøller på deres glade triller, imens nogle få måger flyver hen over vores kvarter i deres søgen efter føde og en lille flok rappende ænder trækker mod deres kommende nattelogi.

Min Skat og jeg er endnu en gang nået at blive så trætte af en hel lang dags mange gøremål ( han på sit job med efterfølgende dobbelt træning og jeg dels med at hjælpe Anne samt Vermund med at tømme Farmors plejebolig og dels med at ordne diverse ting i vores lejlighed ) at ingen af os kan holde os vågne ret meget længere. Så lige om lidt går vi begge to i seng for at sove og så håber jeg, at vi får en god og uforstyrret søvn i nat. For det har vi godt nok begge to mere end hårdt brug for.