Arkiver

En meget hektisk uge …


Hverdagen.

… det føler i hvert fald både min Skat og jeg, at uge 18 år 2009 var. Den uge var faktisk så hektisk, at selv min blog ikke kunne følge med, og den plejer ellers altid mere eller mindre godt at kunne fortælle mig, hvorfor tiden lige pludseligt er blevet væk fra os.

Så derfor har jeg lige så roligt brugt lidt tid i løbet af denne uge på at huske, hvad min Skat og jeg brugte hele sidste uge på, og bort set fra, at jeg stadigvæk mangler at skrive fire lange indlag fra lørdag den 2. maj 2009, så er hele uge 18 år 2009 nu ajourført her på bloggen, som jo også fungere som min dagbog.

Hvad blev uge 18 år 2009 så brugt til ?

Ja, den startede mandag morgen med vi fik en opringning, som vi havde venter på hele natten, med det sidste nye om Farmor. Morgen byd på en meget smuk solopgang, som jeg nød, imens min Skat prøvede på at få lidt mere søvn. Vi piskede rundt hele dagen, men på trods af det nåede jeg at opleve, hvordan solen og skyerne legede med hinanden, før vi fik noget at spise, og aftens byd på en spæneden solnedgang.

Tirsdag morgen prøvede jeg på at danne mig et overblik over alle de mange meget løse tråde ( læs: opgaver, der skulle løses ). Anne, min Skat og jeg brugte så hele dagen på at få opgaverne løst. Min Skat og jeg nåede også at få noget at spise, før vi skulle til den årlige generalforsamling i ejerforeningen.

Onsdag morgen prøvede jeg igen at danne mig et overblik over alle de mange stadigvæk meget løse tråde ( læs: opgaver, der skulle løses ), og om aften efter min Skat og jeg havde fået noget at spise samt nydt en smuk solnedgang, kunne jeg konstatere, at vi begge to endnu en gang havde pisket rundt en hel dag, men også at vi havde nået rigtigt meget.

Torsdag morgen byd på en meget smuk solopgang, og resten af dagen piskede både min Skat og jeg rundt for at nå så meget som overhovedet taget muligt. Faktisk vil jeg vove at påstå, at dagens enes form for pause var, imens vi spiste til middag.

Så var vi lige pludselig nået til fredag morgen. I løbet af dagen fik jeg holdt, hvad jeg havde lovet samt lidt mere end det. Efter vi havde spist til aften samt aflivet opvasken, fik jeg oven i købet tid til at hækle lidt og jeg fik afsluttet det igangværende projekt.

Lørdagen brugte min Skat og jeg på bare at være kærester samt nyde hinanden. Så vi kørte ad Ledreborg Allé ud til Sagnladet Lejre, hvor vi dels så på dyreunger sammen med en naturvejleder og vi dels nød det meget smukke næsten uberørte landskab på egen hånd, hvorefter vi kørte hjem til os selv. Efter vi havde spist til middag, nød vi endnu en smuk solnedgang.

Søndag morgen byd ikke på nogen særlig spændende solopgang. Min Skat gik i gang med at potte vores blomster babyer og børn om, men da han udgik for pottenuld, måtte vi ud på en lille shoppingtur, der blandt andet bragte os rundt om Sankt Ibs Kilde, Kirke og Kirkegård og bragte mig nogle meget flade selvklæbende ænder, før min Skat kunne forsætte med at potte om. Ingen vi fik set os om, var hele søndagen gået og det var blevet tid til at spise til aften.

Det var så hele uge 18 år 2009 i meget korte træk og lige præcist den uge var godt nok i hvert fald efter min Skats og min mening meget hektisk at komme igennem.