Arkiver

Det var den konfimation


Hverdagen.

Min Skat og jeg deltog ikke i den kirkelige del af konfirmationen, for vi gad simpelhen ikke at spilde vores tid med det. Dette var konfirmandens mor så på en måde glad for, fordi der kun var plads til cirka ti gæster per barn i kirken, og vi blev fri for at høre på 1½ times ævl.

Jeg har været inde på det før … jeg er bestemt ikke nogen rettroende kristen. For selv om jeg er blevet døbt, hvilket ikke var noget, som jeg havde nogen som helst form for indflydelse på, så er jeg ateist. Jeg kan ikke stå inde for det dobbeltmoralske hykleriske og temmelige selvmodsigende kristen budskab. Jeg er der også at den opfattelse, at størstedelen af dem, der hvert år bliver konfirmeret, ene og alene kun bliver det på grund af festen og især de mange store dyre gaver, og det var også tilfældet med denne konfirmationen. Dagens konfirmanden fik da også nogle flotte og store gaver, som han blev glad for.

Jeg er nok heller ikke særlige "festlig" anlagt … for det første drikker jeg ikke hverken øl, vin, spiritus eller andre former for alkohol, for jeg har ikke behov for at gemme mig bag en branderet, og for det andet synes jeg ikke, det er sjovt med "festsange" og så var der oven i købet ikke mindre end fem af slagens og de tre af dem var meget lange, men så kan jeg jo glæde mig over, at vi blev helt fri for diverse mere eller mindre dødsyge taler.

Maden var god og der var rigeligt af den, men hvorfor skal man altid forsvarer, hvorfor man ikke vil drikke øl, vin og spiritus, men man meget hellere vil have en sodavand og hvorfor kan man ikke få en sodavand, der ikke er isende kold ?

Hverken min Skat, for han havde ikke taget sit kamera med, eller jeg fik taget billeder under konfirmations festen, men min Skat lånte mit kamera, da han trængte til at komme lidt udendørs for at få lidt frisk luft, og det er ham, som har taget disse billeder af Fårevelje Golf Hotels parkeringplads …

2009/05/08/201.jpg

… vejen …

2009/05/08/202.jpg

… imellem Fårevelje Golf Hotel og Fårevelje Kirke …

2009/05/08/203.jpg

… og Fårevelje Kirkegård ..

2009/05/08/204.jpg

… der er nærmest nabo til Fårevelje Golf Hotel, hvor konfirmationen blev holdt.