Arkiver

En lille gæst


Hverdagen.

Når min Skat kommer hjem fra sit arbejde i eftermiddag, kan han ikke se, at jeg har nået noget som helst fornuftigt i vores hjem og det er der ikke noget underligt i. For jeg har simpelhen ikke rigtigt nået noget som helst endnu i løbet af denne dag.

Faktisk er det kun blevet til, at jeg har talt i mobiltelefon med Anne i lidt over to timer, med Wivi i næsten en time og med Mette i lidt over en halv times tid. Der udover har jeg fået vasket to maskinefuld tøj, som jeg har hængt til tørre på dels det lille tørrestativ og dels vingetørrestativet ude på altanen. Det var, da jeg hængte det sidste hold tøj til tørre, jeg fik øje på denne "lille" størrelse …

2009/05/04/101.jpg

… der sad kold samt ikke helt vågne på det ene af vores altans nederst ruder. Jeg ved godt, at der helt sikkert er mange, der er bange for sådant en, men det er jeg altså ikke. Jeg ville hellere benytte mig af lejligheden og så prøvede jeg på at få et godt billede af den på trods af jeg havde modlys. Desværre er billedet så bare blevet så godt, at man også lige kan se, at vi endnu ikke har nået at pudse altanens vinduer i år, men der har simpelhen ikke været hverken overskud eller tid til det.

🙁