Arkiver

Kreativ Hobby Messe


Oplevelser.

Min Skat havde lovet, at han ville gå en tur i Aldi for at handle lidt ind. Så jeg ikke enten skulle handle ind, før Wivi og jeg besøgte den Kreativ Hobby Messe i Roskilde Kongrescenter og jeg dermed skulle bære rundt på de indkøbte varer under hele besøget, eller efter Wivi og jeg havde besøgt den Kreativ Hobby Messe i Roskilde Kongrescenter. Derfor gik vi alle tre hjemmefra os af ved 10:45 tiden og vi fulgtes så ad til Aldi, hvor vi lige gik en hurtigt runde alle tre, før min Skat stillede sig i køen til kassen og Wivi samt jeg forlod ham for at forsætte hen til den Kreativ Hobby Messe i Roskilde Kongrescenter.

Wivi og jeg forsatte ad Ringvejen, Ringstedgade og Rådmandshaven til Møllehusvej, hvor Roskilde Kongrescenter …

2009/03/28/101.jpg

… ligger. Det danner i denne weekend rammen om den "Kreativ Hobby Messe" i Hal B samt den "Bamse, Dukke Og Miniature Messe" i Hal A, som vi skulle besøge. Vi startede med at købe billetter, de kostede 60,00 koner per styk, og derefter gik vi de to udstillings haller igennem, imens vi kiggede på alle de mange spændende tilbud, som de handlende have at byde på.

Derefter gik vi endnu en gang begge udstillings hallerne igennem, dels for at se om vi havde overset noget spændende under den første gennemgang og dels for at handle lidt meget lidt ind – der kommer mere om dagens sold i det næsten indlæg.

Da Wivi og jeg havde brugte lidt over to og en halv times tid på at gå rundt og se på alle de mange udstilleres boder, blev vi enige om, at vi vist nok havde nået at se det hele og derfor gik vi hjem til mig, hvor vi lige fik noget frokost samt fik smagt på de ananasmuffens, som min Skat havde nået at bage, imens vi var væk. Resten af eftermiddagen gik med at vi alle tre sad og hyggesnakkede.

🙂

Man kan læse mere om den "Kreative Hobby Messe" samt om "Bamse, Dukke Og Miniature Messen" på www.messerseher.dk. Der kan man også finde ud af, hvor og hvornår den messe finder sted.