Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen.

Min Skat og jeg har både i fællesskab og hver for sig brugte det meste af dagen til at aflive endnu en god håndfuld af diverse små og større hængepartier. Det har faktisk mere eller mindre være dagsorden for hele denne uge. For vi har knoglet på for at nå så meget som muligt af alt det, som vi gerne vil have klaret, og som vi ikke lige har mulighed for at nå i det daglige.

I aften har vi aftalte, at vi skal rundt om to forskellige personer, som vi har købt nogle "Anders And & Co." blade med mere af igennem QXL og da vi har aftalt med dem begge to, at vi skal komme til dem på et bestemt tidspunkt, skal v jo også køre herfra senest et bestemt tidspunkt. Pludselig var klokken nået at blive meget mere end beregnet og derfor kom aftens menu til at blive noget, der kunne gå direkte fra fryseren via ovnen og stegepanden ind på middagsbordet …

2009/03/26/101.jpg

… kylletter samt pomfrit og dertil nogle skriver rugbrød. Måske nok ikke lige frem den allermest spændende menu, men vi blev mætte samtidigt med det generede en minimal opvaks og det var hovedsagen.