Arkiver

Årets 4. ups !


Hverdagen.

Efter Wivi og jeg havde siddet og hyggesnakket i lidt over en times tid, imens jeg lige fik pakket gaverne fra Fakse og Store Valby ud samt læst de medfølgende fødselsdagskort, kørte vi en tur ud til Stof & Stil. Wivi skulle købe en hel del småting blandet andet kantebånd og sytråd til damerne i hendes nørkleklub og jeg havde sat mig for, at jeg ville købe 20 nøgler sart lysegult "Cotton", en sart lysegul 20 centimeter lang lynlås samt nogle rulleøjne med en diameter på 8 millimeter til isyning, da jeg har fået nogle ideer, som jeg gerne vil have ført ud i livet og hvortil jeg skal bruge de omtalte ting.

Den tur blev dog en lidt halv dyr fornøjelse for mig. For det endte med, at jeg kom til at købe alt dette her …

2009/03/19/401.jpg

… der listet op er følgende …

20 nøgler sart gult ( farve nummer 04 ) "Cotton" ( 100% bomuld ).
1 nøgle sart blå ( farve nummer 79 ) "Cotton" ( 100% bomuld ).
1 sart gul 20 centimeter lang lynlås.
1 klar gul 20 centimeter lang lynlås.
12 lime-grønne blomster formet plastik knapper.
12 plastik rulleøjne til isyning med en diameter på 8 millimeter.
1 rest ( 2,00 x 1,50 meter ) sart brunt trykt bomuld stof med store gule og røde æbler.
1 rest ( 0,60 x 1,45 meter ) sart brunt trykt bomuld stof med ret så naive fugle.

Alt i alt kom jeg til at solde for 345,22 kroner. Godt nok havde jeg, allerede ingen vi kørte derud, sat mig for, at jeg ville købe det sart gule "Cotton" garn, lynlåsene samt rulleøjnene, men resten af dagens indkøb var ren og skær impulskøb. Jeg skal nok få det hele brugt på et eller andet tidspunkt, det både håber og tror jeg på.

Efter Wivi og jeg havde hygget os i næsten halvanden times tid med at gå rundt ud i Stof & Stil, imens vi dels fandt de varer, som stod på vores respektive huskeseddel og dels bare så på, hvad butikken ellers havde at byde på, kørte vi hjem til mig igen, hvor vi lige fik en hurtigt omgang frokost.