Arkiver

Fødselsdagsgave på forskud


Hverdagen, Ænder.

Da vi havde spist til aften, fik vi lige i fællesskab ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads og derefter satte jeg mig ind til min computer for at lægge billedet af aftens menu ud på min blog.

Imens jeg sad og var travlt optaget af dette, kom min Skat ind til mig med en pakke, som han gav mig den med ordene: "Nu har du jo set, at den er kommet med posten, og da du jo nok allerede har gættet, hvad den indeholder, synes jeg ikke, at du skal vente med at få den til på torsdag. Så derfor tillykke med fødselsdagen på torsdag min Skat".

Pakken indeholdte det 24. bind i Walt Disney´s bogserien "Hall Of Fame" …

2009/03/12/201.jpg

… som samtidigt er den 8. bog i serie om min yngling ande-tegner … Don Rosa.

Er man til Walt Disney og holder man især af Anders And, hans familie og deres lille univers, så holder man også af Carl Barks – den store ande-tegner, der var manden, som blandt mange andre gav liv til onkel Joakim, Hexie De Trick og George Gerløs. Jeg holder meget af Carl Barks ande-historie, og jeg holder rigtigt meget af Don Rosas ande-historier, som næsten altid bygger videre på Carls Barks´ ande-historier.

Blandt meget andet har Don Rosa tegnet og fortalt hele onkel Joakims livhistorie fordelt over tolv kapitler i serien "Her er dit liv onkel Joakim" lige fra han var en fattig lille ælling i Skotland til han blev verdens rigeste and i Andeby.

Jeg glæder mig virkelig til at læse denne bog. Tak for den min Skat, den blev jeg rigtig glad for.

🙂