Arkiver

Tiltrækkende and


Hverdagen, Ænder.

Det endte med, jeg kom til at bruge hele morgen, hele formiddagen samt først halvdel af eftermiddagen på at rydde op i noget at alt mit hobby-rod. Dermed fik jeg nået at tømme endnu en hel flyttekasse. Hvilket er enormt dejligt, for nu står der så en flyttekasse mindre og fylde op inde i vores stue. Det er også rigtigt dejligt, at alt dens indhold nu er sorteret og kommet helt rigtigt på plads. Sådant at det alt sammen nu er lige til at få fat på, når jeg skal bruge noget af det til mine kreative udfoldelser.

🙂

Da min Skat kom hjem fra sit arbejde, smurte samt spise han lige noget lynhurtigt frokost og derefter kørte vi ud til Farmor for at se, hvor hun har det.

På vej hjem fra Farmor var vi lige en hurtigt tur rundt om Aldi på Ringvejen og derefter rundt om Føtex i Roskilde Stations Center, hvor min Skat fik øje på denne blanke tiltrækkende and …

2009/03/11/001.jpg

… der sad på et kort sammen med fem andre magneter. Hele kortet kostede en rund tyver.

Nu er det jo kun den ene af magneterne, som vi er interesseret i, men de fire af de fem andre magneter er nogle, som jeg sagens kan få afsat til andre, så derfor købte vi hele kortet. Vi beholder så anden og de fem andre magneter er lagt over i vores kasse med meget små gaver, som vi kan tage af, når vi lige skal glæde en eller anden med en lille hilsen i utide.