Arkiver

Årets 3. ups !


Hverdagen.

Så var jeg efter diverse omveje nået til Princess Garn i Skomagergade, hvor jeg skulle havde et duk broderigarn. Da der desværre mangler lige præcist 20,00 centimeter garn af to tråde til at være garn nok i den farve til det igangværende minibroderi ( der skal nok komme et billede af det, når det en gang er blevet broderet helt færdigt ). Så Mor 2006 og jeg blev enige om, at vi ville slutte vores telefonsamtale. På dette tidspunkt havde vi nu også talt sammen i lidt over en times tid, så det var ved at være lidt hårdt tiltrængt, at vores ører fik en pause.

😉

Jeg fik købt det duk broderigarn, der var årsagen til, jeg gik ind i butikken. Jeg kom også til at foretage en lille ups, da jeg kom til at købe dette broderikit …

2009/03/04/101.jpg

… som kostede 39,00 kroner. Jeg har aldrig prøvet at brodere med langsting før, men da en gang jo skal være den første gang, kan det jo lige så godt være en lille ælling, der bliver mit første forsøg med denne for mig nye broderiteknik.

🙂

Jeg var så heldig, at de gerne ville bytte det ene af de to hold symønstre, som jeg fik i julegave sidste år. Så i stedet for at havde to helt ens hold bestående af tre synmønstre, fik jeg nu et helt nyt hold bestående af tre synmønstre …

2009/03/04/102.jpg

… som jeg glæder mig til, jeg får det fornødne overskud og den nødvendige tid til at bruge. Det ene af de nye symønstre var dog ti kroner dyrere end de tre symønstre, som jeg byttede, men det gjorde ikke noget, for jeg ville hellere end gerne betale den difference.

Lige som jeg var på vej ud af døren hos Princess Garn ringede min mobiltelefon, det var Wivi, som ville have at vide, hvordan det går hos os. Så hun og jeg talte sammen på hele hjemturen på lige præcist den samme måde som Mor 2006 og jeg havde gjort det under hele udturen.

🙂