Arkiver

Stor brun keramik and


Hverdagen, Ænder.

Da Poul helt ekstra ordinert havde taget en fridag i dag, fordi han skulle havde aflæst både vand og varme, var vi blevet enige om, at vi ville benytte os af muligheden for at komme til at ses. Så derfor tog jeg ind til ham i formiddags.

Vi havde aftalt, at jeg skulle komme så tidligt som over hovedet taget muligt. Da jeg havde lovet ham, at jeg ville hjælpe ham med at flytte lidt rundt på tingene ( blandt andet skulle vi tømme det indbyggende skab i entreen, da det er så "smart" at den ene af de tre målere, der skal aflæses, sidder der ), så varme-mesteren kunne komme rundt i hans alt for lille lejlighed, samt at jeg lige skulle gøre lidt rent, da han stadigvæk er meget svag efter den slemme omgang influenza, som han har haft "glæde af at hygge sig med" i de sidste to ugers tid.

Jeg gik hjemmefra ved 8:00 tiden og for en gangs skyld var der ingen aflysningen og kun små forsinkelser på både regionaltoget til Høje Tåstrup Station, S-bussen til Ballerup Station og S-toget til Herlev Station. Så derfor var jeg inde hos Poul allerede ved 9:45 tiden.

Vi startede med at flytte lidt rundt på de løse ting, som står på gulvet både i entreen og i stuen, så det gav lidt lettere adgang for varmemesteren, når hun skulle aflæse måleren på varmeapparatet. Derefter fik jeg lige let og overfladisk støvsuget i stuen, entreen samt badeværelset, hvorefter jeg gik rundt containerne med blandt andet dagrenovation, glas, pap og papir på vej over til Fakta på Banges Torv. Hvor jeg lige gik en lille runde, imens jeg så på de øvrige butikker over på torvet, før jeg gik ind i Fakta for at handle lidt ind.

I genbrugsbutikkens vindue, fik jeg øje på denne flotte keramik and …

2009/01/29/101.jpg

… som godt nok var lidt halv dyr efter min mening, når man nu tænker på, at der er tale om genbrug, for den kostede 40,00 kroner, men nu har den så fået et både nyt og meget kærligt hjem i Roskilde hos min Skat og mig.

🙂

Poul og jeg var næsten lige blevet færdige med at løse de alle de mange opgaver, som vi skulle, før varmemesteren kunne komme til at aflæse diverse målere, da det ringende på hans hoveddør. Det var varmemesteren, som kom cirka fem minutter før det tidliste tidspunkt, der var varslet.

Det gjorde jo så ikke så meget, for der var jo nogen hjemme og da hele aflæsningen tog under fem minutter, så betød det jo kun, at Poul og jeg havde lidt tid til at hjælpes ad med at blandt andet at putte tingene tilbage på plads i det indbyggede skab i entreen.

Min Skat kom ved 14:15, for vi havde aftalt, at han skulle hente mig, når han kørte hjem fra arbejdet. Dels går det meget hurtigere at komme fra Herlev til Roskilde i bil og dels skal der jo bruges nøjagtig den sammen mænge benzin på turen uanset om der er en eller to personer i bilen, og så kunne jeg jo lige så godt spare de penge, som jeg ellers skulle havde brugt på at komme hjem med de offentlige transpor-midler. Dertil kommer, at når vi nu fulgte ad hjemad, fik vi lidt mere tide sammen, end hvad vi ellers ville havde haft mulighed for at få i dag.

🙂