Arkiver

Sidst på arbejdsugen


Hverdagen.

Så er det allerede blevet fredag morgen igen. Min Skat har taget hul på denne uges forhåbentlig sidste arbejdsdag og jeg sidder for femte gang i denne uge foran min computer, hvor jeg skriver lidt på min blog, da jeg stadigvæk er en hel del indlæg bagud, imens jeg nyder min morgenmad og min morgenthe.

Det er køligt her til morgen, men ikke sat i forhold til at vi er i slutningen af januar måned. For temperaturen udendørs er cirka plus 1,5 grader. Ifølge DMI vil der være mulighed for, at solen kommer til at skinne fra en klar blå næsten skyfri himmel og det ser ud til, at den får lov til at skinne i hvert fald i nogle timer i løbet af formiddagen og eftermiddagen, før det så igen bliver overskyet med mulighed for regn, men det allerbedste af det hele … det er lige før, det er weekend !!!

Jeg håber virkelig, at det bliver en rigtigt dejlig dag med efterfølgende weekend, som venter os alle sammen. Jeg vil i hvert fald gøre alt, hvad jeg kan, for at det skal blive det for dem, jeg holder af, dem, som jeg møder i løbet af denne dag, samt mig selv.

🙂

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt. Så bliver det spænende at se, hvor meget af det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af i dag, jeg rent faktisk også kommer til at nå.

Indtil videre er det med sådant nogenlunde rimelighed lykkedes for mig at nå de tinge, som jeg havde sat mig for, at jeg ville nå i løbet af denne uge. Jeg har godt nok ikke nået det alt sammen, men lidt har vel også ret ?

God fredag med efterfølgende weekend til jer alle sammen der ude i Blog-land.