Arkiver

Årets første and


Hverdagen, Ænder.

Jeg gik hen til busstoppestedet og jeg var så heldigt, at jeg dels kun skulle vente i cirka fem minutter, før linie 123 mod Rodkilde station ankom, og dels at jeg kunne nå både ud til Stof & Stil samt tilbage til Roskilde igen på det samme klip.

🙂

Jeg stod af ved stoppestedet foran Ro´s Torv og derefter gik jeg lige en hurtigt tur rundt inde i centret, hvor jeg blandt andet besøgte Panduro Hobby for at se, om de havde noget godt på tilbud her under januarudsalget, samtidigt med at jeg fik købt Heidis fødselsdagsgave eller rettere skrevet jeg fik købt tre små ting mere til hendes fødselsdaggave.

Jeg forsatte af Københavnvej igennem Røde Port og ad Algade til Kvickly, hvor jeg dels kom til at købe en lille ting til min Skats pakkekalder i år – det gælder jo om at være i god tid – og dels denne glade plys ælling …

2009/01/16/201.jpg

… til mig selv. Det ser ud til, den er det, jeg vil kalde for bog-fan, for den holder godt nok meget kærligt om sin bog. Desværre holder den bare sin bog, så den ikke selv kan komme til at læse i den, men så er det godt, at jeg har læst bogen højt for den. Den påstod, at historien var god også selv om den ikke kunne se de søde billeder, der er i bogen.

😉

Den søde bogkrammende plys ælling var sat ned fra 69,95 kroner til en rund halv tresser og sådant noget kan jeg jo rigtigt godt lide. Dermed har jeg i dag fået købt dette års først and og så bliver det spænde at se, hvor mange ænder og ællinger, der kommer til at ankomme til vores lille hjem i løbet af indeværende år.