Arkiver

Det var så den juleaften


Hverdagen.

Vi har nået at nyde vores dejlige juleaftens menu. Vi har nået at aflive opvasken samt følge skraldespanden ned. Vi har nået at smage lidt på alt det gode, som står og frisker på sofabordet, og vi har også nået at pakke alle vores spændende julegaver ud.

I år er der så desværre bare en af mine gaver, som jeg gerne vil have byttet. Det er ikke fordi, jeg ikke blev glad for dens indhold, men fordi jeg ikke har noget at bruge to ens af den slags til. Der skal nok komme meget mere om mine dejlige julegaver i løbet af i morgen.

Så nu mangler vi bare lige at rydde lidt op i alt dette her …

2008/12/24/301.jpg

… det er da godt nok imponerende, så meget sådanne noget indpakningspapir med mere kan fylde.

Det bliver nu tidligst i morgen, jeg går i gang med den opgaver. For det skal ikke bare lige smides ud, da jeg er så nærig eller miljøbevist – kald det hvad du vil – at jeg hvert år stiller mig og klipper de reelle stykker julegavepapir fra de stykker julegavepapir, som årets julegaver har været pakket ind i, og så bruger jeg dem til at pakke de små jule- og kalendergaver ind i næste år. På den måde sparer jeg, hvad der svarer til cirka en til to ruller julegavepapir hvert år og det er vel også værd at tage med.