Arkiver

Forsat klar blå himmel og sol


Hverdagen.

Dagens solnedgang over Holbækmotorvejen klokken cirka 15:20 …

2008/12/23/201.jpg

… klokken cirka 15:30 …

2008/12/23/202.jpg

… og klokken cirka 15:40 …

2008/12/23/203.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra vinduet i vores arbejdsværelse. Det er derfor, man lige kan se et hjørne af vores altan.

🙂

I dag har jeg nået at putte to syvendedel af vores juletræpynt på årets juletræ. Så der er håb forude med hensyn til, at jeg også når at putte resten af juletræpynten på juletræet i år. Det ville også være både synd og skam med alle de mange forskellige kønne og sjove ting, som vi efterhåndens har samlet af den slags, hvis det ikke får lov til at komme frem i lyset bare denne ene gang om året, så vi rigtigt kan komme til at nøde synet af dem.

🙂

Ellers så har jeg indtil videre i løbet af denne dag nået at vaske og stryge fem maskinefulde ( 124 stykker ) tøj. Så lige nu er vores vasketøjkurve fuldstændigt tomme og med tomme mener jeg virkelig helt tomme.

Dertil kommer, at jeg har været rundt om containeren med papir, rundt om containeren med glas, rundt om containeren med pap og derefter en tur i Aldi for at handle ind, og oveni det har jeg så også nået at få ryddet lidt mere op samt aflive en god håndfuld af diverse små og mindre hængepartier. Så der er vel egentlig ikke noget underligt i, at jeg er ved at være rigtigt godt gammeldags træt ?

Om lidt, når min Skat er kommer hjem fra arbejdet, skal vi lige en tur i Hydehøjens Butikscenter for at købe de sidste af de madvarer, som vi skal bruget i løbet af julen samt den efterfølgende weekend, og derefter kan vi endelig langt om længe tillade os at holde juleferie.