Arkiver

Nedtællingen forsætter lidt endnu …


Hverdagen.

.. for hvis alt går efter de på nuværende tidspunkt lagte planer, så tager min Skat hul på sin juleferie om "kun" tre arbejdsdage. Vi kan dog allerede nu glæde os over, at der forhåbentligt kun er en arbejdsdag til … det er weekend !!!

🙂

Jeg håber virkelig, at det bliver en rigtigt dejlig fredag med efterfølgende weekend, som venter os alle sammen. Jeg vil i hvert fald gøre alt, hvad jeg kan, for at det skal blive det for dem, jeg holder af, dem, som jeg møder i løbet af denne dag, samt mig selv.

🙂

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt. Så bliver det spænende at se, hvor meget af det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af i dag, jeg rent faktisk også kommer til at nå.

Indtil videre er det med sådant nogenlunde rimelighed lykkedes for mig at nå de tinge, som jeg havde sat mig for, at jeg ville nå i denne uge. Jeg har godt nok ikke nået det alt sammen, men lidt har vel også ret ?

😉