Arkiver

Flotte glaskugler til juletræet


Hverdagen.

Første gang vi sidste år besøgte Tivoli ved juletid, kiggede vi på nogle meget flotte og kønne mundblæste og hånddekoreret glaskugler i en af de mange små hyggelige boder, men vi købte ikke nogle af dem. For vi blev enige om, at vi som sådant havde glaskugler nok. Hvilket vi så fortryd, lige så snart vi var på vej hjem indefra den hyggelige gamle have.

Der vi så kom ind i Tivoli igen anden juledag sidste år, gik vi over til boden for at købe glaskugler, men på det tidspunkt var udvalget så småt, at der ikke rigtigt var nogle af de der virkelige farverig og skønne glaskugler tilbage og derfor undlod vi at købe et hold glaskugler derinde sidste år.

Vi aftalte dog allerede sidste år, at hvis vi ville nå i Tivoli år og hvis den pågældende bod ville have nogle af de der virkelige farverige og skønne glaskugler, så skulle vi købe et hold bestående af 12 glaskugler.

Dette er, som det kan se på billede, så hermed gjort …

2008/12/13/301.jpg

… de tolv glaskugler blev købt i Haurum Imports bod og jeg er helt sikkert på, at vi nok også næste år, hvis vi når i Tivoli ved juletid, kommer til at besøge Haurum Imports bod igen og at vi måske også kommer til at købe et nyt hold med tolv forskellige glaskugler. For det er vi jo næsten nødt til, hvis vi skal begynde at samle på deres års glaskugler, nu har vi jo købt en af dem for år 2008.

😉