Arkiver

Mus med charmeklud


Hverdagen.

Det har indtil videre været en noget atypisk fredag i dag. Dette skyldes, at vi sov til klokken 6:00. For min Skat skulle først gå ved 7:30 tiden, da han skal med de offentlige transportmidler til og fra arbejdet i dag, fordi han skal til den årlige julefrokost på arbejdet i eftermiddag. Selv om han tilhører dem, der nøjes med en enkelt øl eller lige der omkring i løbet af hele denne julefrokost, så tager han simpelhen ikke bilen, hvis han ved, han skal røre eller han har rørt alkohol. Hvilket jeg er fuldt ud enige med ham i … for man skal simpelhen ikke sidde bag et ret, hvis man har indtaget alkohol eller noget som helst andet, det kan være med til at sløre ens fatteevne og reflekser.

Selv har jeg i dag indtil videre kun nået af aflive en god håndfuld af diverse småting – I ved den der slags ting, som ingen bemærker, når man når dem og som alle bemærker, når man ikke når dem – samt at vaske en maskinefuld kulørt finvaks på 40 grader, som jeg dels fik hængt til tørre på vingetørrestativet inde i stuen og dels fik hængt de ting, som bliver pænest, når de bliver strøget lige med det samme, de er kommet ud af vaskemaskinen, på det lille tørrestativ på soveværelsedøren.

Derefter gik jeg lige rundt om containeren med dagrenovation og papir samt rundt om containeren med pap, før jeg gik ind til Roskildes centrum, hvor jeg fik småhandlet en hel del ind. Under denne rundtur nåede jeg blandt andet rundt om Tiger, hvor jeg kom til at købe denne lille plys mus …

2008/12/12/101.jpg

… der kostede en rund tier. Den hænger godt nok i en lille blank nøglering, men den kommer jeg nok til at pille af, inden jeg hænger musen op på vores juletræ, hvor den kommer til at få selskab af de to små plys mus med charmeklude, som jeg kom til at købe i lørdags.

Imens jeg skrev dette indlæg, har jeg så nået at spise min frokost. Så nu vil jeg lige gå i gang med at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg gå en tur i enten Aldi eller Fakta for at købe det sidste af det, som vi skal bruge i løbet af den kommende weekend.