Arkiver

1. december 2008


Hverdagen.

I dag er det den første december og dermed begynder vinteren officielt i dag i hver fald ifølge kalenderen.

Det er også i dag, hvor vi tager hul på året sidste måned, den officielle nedtællingen til jul begynder. For nu er det fuldt ud lovligt endelig langt om længe at åbne den første låge i årets julekalender og åbne den første gave i årets pakkekalender, samt tænde for året kalenderlys, men det, som for mig er det allermest vigtigste ved dagens dato, er … at det er min Skat fødselsdag og da den slags efter min mening skal fejres på behørig vis, så så vores spisebord sådant ud …

2008/12/01/001.jpg

… da han stod op i morges.

Som I kan se, så var det lige ved at være i allersidste øjeblik, at jeg i går fik taget mig sammen til både at sy, vaske og stryge fødselsdags-dugene, hvoraf den ene nu ligger på spisebord, hvor den danner ståunderlag for alle min Skats mange spændende gaver.

De to små plys fødselsdags-blomster, som spiller "Happy birthday to you", når man trykker på deres ene blad …

2008/12/01/002.jpg

… er kommet frem fra deres skjul inde i et skab og de har fundet sig en god plads i en lille glasvase, hvorfra de smiler til samt spiller for dagens fødselsdagsbarn.

Selv det lille fødselsdags-flag …

2008/12/01/003.jpg

… er kommet ud i det fri og dette er det så glad for, at det har taget en lille gave med til dagens hovedperson. Måske indeholder denne gave noget, som han har ønsket sig eller også så er det kun noget som han i følge flaget mangler. For eksempel var flagets gave det ene år et par snørebånd.

Desværre nåede min Skat af tidsmæssige årsager kun at åbne den ene af fødselsdagsgaverne i morges, før han skulle ud af hoveddøren, men så har han jo hele dagen, hvori han kan glæde sig til, at han skal i gang med den helt store udpaknings opgave, når han en gang er kommet hjem fra arbejdet, han har besøgt Farmor, han har handlet ind samt han har været til træning.

🙂

Tillykke med fødselsdagen min Skat.