Arkiver

Årets pakkekalender fra Jyderup


Hverdagen.

Sidst på eftermiddag kiggede Heidi og Brian ( der her på bloggen er mere kendte som to tredjedel af familien i Jyderup ) lige fordi. Da de alligevel skulle handle lidt ind i Roskilde på vej hjem fra arbejdet, kom de rundt om os, så vi lige kunne udveksle diverse poser.

Vi var blevet enige om, at vi ville udveksle julegaverne med mere i dag. Så har vi ikke dette "hængeparti" hængende over hovederne, hvis vi ikke lige når at får tid til at ses før efter jul.

De fik de fire poser med julegaverne til familien i Jyderup samt posen med julekalenderen til Jyderup med og de aflevere to poser som indeholdte denne pakkekalender …

2008/11/17/101.jpg

… til mig, en pose med julegaverne til min Skat og mig samt en pose med min Skats fødselsdagsgaver.

Heidi og jeg har en aftale om, at hvis hun fremstiller en pakkekalender til mig, så fremstiller jeg en pakke-kalender til hende. Nogen vil jo så nok mene, at det ville være meget nemmere, hvis vi hver især købte noget til os selv i stedet for, men tror mig, det her er meget hyggeligere samt sjovere og jeg glæder mig allerede til at finde ud af, hvad der i de 24 forskellige små og mindre både bløde og hårde pakker.

Tak begge to både for pakkekalenderen til mig, for vores julegaver samt for min Skats fødselsdagsgaver. Jeg håber ikke, at du er alt for skuffet over, at din pakkekalender i år fylder lidt mere end min, sidste år var det jo omvendt. Jeg har virkelig prøvet på at putte noget rigtigt godt i alle 24 pakker.